Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tedi_

nasze fobie i dziwactwa

Polecane posty

ja sie boje pająków i ciemnych pomieszczen :P a najbardziej duchów! jak bym zobaczył jakiegoś to zawału dostane!

Gość a ja sie boje ..
.. wszystkiego robactwa nawet motyli :o i to strasznie:P

Gość ja pytam
boję się przyszłości, ale to chyba nie dziwactwo? :O kiedyś się bałam duchów, ale teraz jak się kładę spać to jestem już taka zmęczona, ze nie mam siły się bac, nie mam siły o tym myslec. kiedyś zasypialam przy lampce lub telewizorze, bo bałam się ciemności..

ja sie boję robali, weży, wyskości i uwaga..prądu.Boję się porażenia, nie lubię przechodzić pod słupami a jak jest burza to wariuje ;)

Ja też się boję pająków i ciągle mam wrażenie, że siedzi mi jakiś na plecach, albo jak mnie włosy \"miźgają\" to myślę zawsze że to pająk... A oprócz tego \"szaleję\" w niewietrzonych, dusznych pomieszczeniach. Tzn. mam wrażenie, że ktoś chce mnie zabić, jest mi słabo, mdli mnie i mam różne przewidzenia (widzę coś kątem oka, mam wrażenia, że ktoś za mną stoi) .. .brrrr... straszne, a często tak mam w klasie (zwłaszcza w zimie) kiedy panuje zaduch ...

z dziwactw to jak pomysle ze cos zlego moze sie stac osobie na ktorej mi zalezy,to musze odpukac w czolo..inaczej mnie to meczy

A ja mam chyba nerwice netręctw, bo cały czas musze powtarzac jakąś czynność :(

ja czasami też sprawdzam co chwilę czy drzwi do pokoju są zamkniete.Wiem, że są ale i tak muszę to robic.Paranoja;)

Gość furkotka 28
1. boję się pająków i odczuwam dyskomfort w ciasnych pomieszczeniach 2. zbyt często myję ręce (nerwica natręctw) 3. wyciskam pasty od konca tubki (nawet gdy jestem u kogoś w łazience :( ) - przeszkadza mi widok niechlujnie wyciskanych tubek :( 4. nienawidzę robienia dziur w maśle, margarynie pasztetach itp. 5. układam alfabetycznie przyprawy na półce :)

Gość afrodytta
Ja sie boje psow do tego stopnia ze jak jakis jest w tramwaju to czkam na nastepny sto razy spoznilam sie przez to do pracy non stop sprawdzam czy dzwi sa zamkniete na klucz i czy mam klucz w torebce. Boje sie ze ktos mnie podslochuje ze mam kamerke wlaczona i ze ktos moze widziec co robie dlatego zaklejam ja tasma boje sie ze jak mam mp3 na uszach to sie nie kontroluje i spiewam Nie robie tego bo raz wzieam ze soba dyktafon zeby sprawdzic;)

albo jeszcze jak np. czegos nie zrobie to mysle, ze sie cos zleo stanie :( koszmar normalnie

Boje sie: - bólu fizycznego - widoku krwi - jeździć windą - burz z piorunami - wysokości - opalac na solarium - kiedy nie mam na cos wpływu :P - pożarów. Kiedy słyszę, że gdzieś jedzie straż pożarna - ubieram buty, żeby wybiec w każdej chwili :D

boje sie pajakow mdleje na widok krwi i zawwsze sobie swoje dopowiadam ogolnie to dziwna jestes:O Pozdrawiam wszystkich Dziwakow:P

układam długopisy, ołówki, pióra, kredki zgodnie z kolorami: biały, żółty, pomarańczowy, różowy, czerwony, zielone, niebieski, fiolet. braż szary, czarny lub też pod względem wielkości. Nie trawię kiedy kilka rzeczy na biurku np. komórka, piórnik, długopis nie leżą obo siebie, a w jakimś nieładzie. Nie wytrzymam tak...... Mam ciężki charakter

Gość panicznie boję się
wszystkich stworzeń, które mają więcej niż 4 nogi - w tym motyli też, tzn. gdyby na mnie usiadł - to narobiłabym wrzasku. Owadów, raków, krabów itp. Nie boję się za to tych bez nóg w ogóle (węże)!

ja się boję strzykawek, ciem i dentysty :P a w budynku w którym mieszkam, na parterze jest gabinet dentystyczny, maszakra! brrrrr...!