Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri2021

W tym miesiacu musze kupic

Polecane posty

- buty na wesele w maju, najlepiej ecri z odkrytym palcem na niskim obcasie - torebke kolor delikatna cytrynka lub biala na lato - bluzeczke w trollu bo znizke mam z glamour:) - ze dwa t-shirt - leginsy - jakas bizuterie, okluary przeciwsloneczne - pizame na wyjazd - jak beda dodatkowe fundusze to jeansy Mam nadzieje , ze wytrwam i nie kupi nic z poza listy niepotrzebnego. a wy macie jakies zakupowe plany

ja poki co kupila drogi aparat...czeka mnie wyjazd na wymiane do rosji i bede chrzestna,wiec juz nic wiecej kupowac nie bede,bo i tak duzo kasy pojdzie

ja to wszytsko tez musze pokupowac na rozne tam okazje wyjazdy, wesele itp. wsumie to napotrzebniejsze rzeczy na bierzacy miesiac i przyszly

piekne sa naprawde, sama sobie zamawialam próbki tego zapachu bo naparwde super na wiosne. Ja to teraz sie kochuje:) w darling kelie minogue, ukochany kupil mi na imieninki, moj slodki zapach:)

Gość premium
mam "be delicious" green! Polecam! Tan zapach się nie nudzi i jest oryginalny. Wydatków zaplaowanych ne mam, bo jadę do Turcji i tam się obłowię w jakoś torebkę, buty itd.

kochana ja w tym miesiacu zarobilam 3000 i zostalk mi 1000 :Pmasakra, ale sobie narobilam wydatkow:P