Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mysla polacy za granica

o polakach i polakach ? szczere wypowiedzi prosze

Polecane posty

Gość Co mysla polacy za granica

mieszkam za granica od wielu lat i stwierdzam ze: polki to latwe i maja na calym swiecie bardzo zla opinie ze sa bardzo naiwne, latwe i natarczywe. Polacy pracuja za grosze na zachodzie i ponizaja sie i taka jest prawdziwa prawda. A kto o niczym wogole nie ma pojecia niech sie wogole ni wypowiada

szczerze ? takie opinie szerza Ci, ktorzy zostali w Polsce, lub za granica sa bardzo krotka, badz obracaja sie w jakims tragicznym towarzystwie. Siedze w UK kawalek czasu, i znam pare osob z Polski, ktorzy praktycznie nie utrzymuja kontaktow z Polonia, ale radza sobie swietnie (informatyk, pani architekt, line manager w duzej firmie), widuje na ulicy takich, po ktorych widac, ze z kasa, fachem i EDUKACJA kiepsko (szczegolnie karki z co drugim slowem na litere K, i lasencje z rozowymi tipsami) - fakt, zawsze siedze cicho, zeby nie wiedzieli, ze ich rozumiem, nie wychylam sie, bo jeszcze w morde dostane :-O Takze - zalezy w jakim srodowisku sie obracasz, ale znam jednostki, ktore radza sobie swietnie, a i na swoje losy w UK nie narzekam, wrecz przeciwnie.

Gość TU LISBONA SIE KLANIA
to najswietsa prawda i ja takze jestem tego samego zdania ze z mojego ojczystego kraju przyjzdzaja kobiety i sie kurwia ale to jak i dlatego maja zla opinie i mowi sie ze polki to kurwy latwe i tak jest i ja to potwierdzam Pozdrawiam tych porzadnych

Gość co mysla polacy za granica
Do Karamba bamba ! gratuluje, ze dajesz sobie rade za granica i ze wiesz jak to na prawde jest - a jest tak jak ja minimum opisalam - pisze minimum bo jest jeszcze drastyczniej Polacy mieszkajacy za granica wstydza sie za rodakow mimo iz sami maja zla opinie i nie pomagaja rodakom i nie ma zadnej serdecznosci ani zadnej pomocy wsrod polonii - prawda?

Gość frelka18
Takie opinie o Polkach rozpowszechniaja sami Polacy, w szczegolnosci sfrustrowani faceci, ktorych nikt nie szanuje, a mieszkancy nowego kraju ich po prostu ignoruja.

Gość tez mieszkam za granica i
powiem jedno- nie cierpie polakow tutejszych,odrazu poznaje takich,po rysach i burackich ciuchach.zachowanie ponizej krytyki czesto,wiesniactwo,ciagle kurwa kurwa z ust wypada,pracuja najczesciej jak robole,niektorzy wykorzystywani.3/4 z nich bez ambicji. a polki tez odrazu rozpoznam po zafarbowanych kudlach na platynowy blond badz jajecznicy z odrostami. wstyd mi za nas zagranica,nie przyznaje sie czesto ze jestem polka gdy w busie jade z takimi. mieszkam w hiszpanii

Gość czlowieku za jaka ty
granica mieszkasz? Czy ci Polacy pracujacy w krzemowej Dolinie to tez nieudacznicy z Polski,tyrajac za grosze,a moze jako sprzatajacy tam?Miales te wszystkie "latwe"Polki ?Jezeli jestes Polakiem to nie s...j we wlasne gniazdo.

Gość tez mieszkam za granica i
aa i jeszcze dodam cos o polskich mezczyznach: czesto poznaje takiego to odrazu sobie mysli ze ma u mnie szanse,bo on jest polakiem i jest lepszy od hiszpana.drazni mnie te ich wysokie ego. a prawda jest taka ze wole hiszpana od polaka ktory jest zawistny jak cholera i sloma z butow wystaje