Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullki

przeczyszczenie

Polecane posty

Gość ullki

znacie dobre leki bo nie wiem co kupić

Gość gwiazdeczka 555
ja od lat (oczywiscie z przerwami) uzywam herbatke bionatural- afrodyta, ktora poprawia przemiane materii oraz przeczyszcza...........jest to ziolowa herbatka, ktora spokojnie mozna uzywac dluzszy czas...........najlepiej wypic ja poi kolacji wieczorem, wtedy rano idziesz nba kibelek i jest ok.............................

Gość ollllllllllllllka
w naturalny sposów przeczyści lekko i ureguluje wypróżnienie na stałe-siemie lniane z ziarenkami.Kupujesz siemie w aptece.gotujesz z 20 minut do powstania "gluta" ,zimne pijesz 2-3 razy dziennie(nie ma smaku,ale mam glutowatą konsystencję) troche dodatkowo połykasz ziarenek siemienia..tego gotowaneg o ilosć w zależnosci czy chcesz mieć efekt wypróznienia...To nietrujace :) Poza tym jest rewelacyjny na włosy i paznokcie bo ma mnóstwo mikroelementów...spróbuj,za tydzień mi podziekujesz;)

Gość ollllllllllllllka
ziarenka siemienia są często dodawane do chleba ziarnistego,bułek razowych itd..tyle ze w małych ilosciach.

Gość ollllllllllllllka
leków nie bioerz bo rozregulujesz wypróżnienia całkowicie,w pewnym sensie uzależnisz swoje jelita od leków,tutaj trzeba inwestowac w naturalne sposoby;)

Gość doktorek gregorek
W awaryjnych przypadkach to jakas xenna czy cos. Ale zdrowemu czlowiekowi wystarczy ze zje troche gotowanych warzyw, zagryzie owocem i ze sraniem nie ma mowy zeby byly problemy. Słowo kluczowe BŁONNIK.