Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadziaMadziaMdzia

Test...

Polecane posty

Gość MadziaMadziaMdzia

Witam. Mam takie pytanie dotyczące ciązy. Z moim chłopakiem ostatni raz się kochałam na dwa dni przed miesiączką ( z prezerwatywą). Od tego czasu minęły dwa tygodnie a ja czuję się strasznie dziwnie, mam zawroty głowy, mdłości, boli mnie w okolicach jajników, mam dziwny apetyt... Kiedy zaczęłam wymiotować, na wszelki wypadek kupiłam test ciązowy. Pokazał on dwie kreski! Jestem załamana, narazie nie mam jak iść do ginekologa, mieszkam w małej miejscowości... Proszę, powiedzcie, czy taki test zawsze jest wiarygodny? wykonywałam go podczas praktyki w ubikacji, a jak wiadomo z takiej ubikacji korzystają też inne osoby, być może coś zrobiłam nie tak... Czy jest możliwość aby przez moją nieuwagę coś poszło nie tak? Bardzo proszę o pomoc... mam dopiero 18 lat:(

Gość IzaBaciak
ja robiłam test i wykazał brak ciąży a jednak w ciąży byłam, więc jednak nie są do końca takie skuteczne... Tyle że ty musiałabyś mieć na odwrót...

Gość jmhnfgfdsx
w ciąży raczej jesteś, ale zaszłaś w poprzednim cyklu (tak sądzę), w tą stronę test rzadko się myli, tzn. może nie wykazać ciąży jeżeli ona jest, ale rzadko jest tak, e test pokaże 2 kreski, a ciąży nie ma na wszelki wypadek zrób ponownie test