Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SLODKA BLONDYNECZKA

MAM ROMANS Z NAUCZYCIELEM!!!CO ROBIĆ??

Polecane posty

Gość SLODKA BLONDYNECZKA

Mam romans z moim nauczycielem włoskiego który jest rodowitym włochem...odrazu dodam że facet ma 28lat a ja 17 ... Na początku było fajnie nawet mi się podobało ale boje się że siora coś przeczuwa i powie starym:( A jak stary się dowie to go zabije ... w sumie to za pół roku mam 18 i będziemy mogli razem zamieszkać ale słyszałam o włochach różne historie i zastanawiam się czy dalej to ciągnąć??? czy to prawda że włosi są az tak wybuchowi ??

Gość SLODKA BLONDYNECZKA
najgorsze jest to,ze nosze w osbie sekret otusz byłam zgwalocna przez ojca,mialam wtedy z 12 lat, czy opowiedziec o tym nauczycielowi? jaki to moze mikec wplyw na nasz zwionzek?

Gość fanka malibu.
wybuchowi tzn? :) jak idziesz włoską ulicą to słyszysz tylko uniesione tony, wyglądają jakby sie kłócili, bo machaja łapami i się drą, ale tak a prawde tylko gadają. Włosi są super. Mili, gościnni. Kocham wyjazdy do Włoch.

Gość SLODKA BLONDYNECZKA
słyszałam że nagminnie zdradzaja swoje kobiety i właśnie tego sie boje...

Gość fanka malibu.
ale po co tak uogólniać.. może ten jest inny. choć fakt, opinie o Włochach też mam taka, że lubią poflirtować, tu zaczepią, tam zaczepią.. ;) pobądź z nim jeszcze, przekonaj sie jaki jest. i czy nie ma żony...

Gość ciotka klotka z dobra radą
Dzieciaku uciekaj od niego włosi sa wszyscy tacy sami to świnie i myśla tylko swoim wackiem znudzisz mu się za pare lat i znajdzie sobie następną śliczna blond niunie a wtedy to juz będzie zapóżno....

Gość sweitweina
ale za to w łóżu sa zajebiści...na męża to może go sobie nie bierz ale jako facet do łóża to sobie nie daruj...żaden polak ci tego nie da co włoch...

Gość SLODKA BLONDYNECZKA
PODSZYW WYPIERDALAJ !!!!!WON

Gość fanka malibu.
alez toć co ty godasz ja tam daje dupy włochom i są zadowoleni .... a jak trzeba to i niemcom nie żałuje sexu...niemiec tysz clowiek

Gość sweitweina
a mówię to jako doświadczona k**wa więc znam się na rzeczy. nie ma to jaki dobra minetka na dzień dobry. bierz Włocha i pi*prz się ile się da

Gość chudaa
tak sa wybuchowi moja siostra chodzi z wlochem i ma przesrane nie spiesz sie tak z tym mieszkaniem z nim masz 18 lat dopiero zreszta co sie pytasz o wlochow ty go lepiej znasz