Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska z lublina

zdradzil ja chlpak

Polecane posty

Gość kaska z lublina

otoz sytuacja jest nieciekawa.....zaczne od poczatku oni znaja sie z imprezy, ale kontakty utrzymuja tylko przez telefon bo dzieli ich bardzo wiele km. gdy w koncu mieli sie spotkac on dzwoni do niej i mowi ze ja zdradzil ale ze ja kocha i ze teraz nie moze sie z nia spotkac(a zawsze odwleka spotkanie jakby sie jej bal)bo nie bedzie umial spojrzec jej prosto w twarz. czy on jej czasem nie zwodzi, nie oszukuje i czy to mozliwe ze ja kocha? prosze o komenty bo nie wiem co mam jej poradzic.....

Gość patkaaa1234
ja uwazam ze on moze ja po prostu oszukiwac..... nie wiem na ile ten zwiazek moze byc powzny skoro jak piszesz on wciaz odwleka spotkanie..... to tyle

moze i ja kocha ale to dziwne ze nie chce sie z nia spotkac... moze boi sie milossci? a ile oni maja lat?

ja uwazam ze on moze ja po prostu oszukiwac..... nie wiem na ile ten zwiazek moze byc powzny skoro jak piszesz on wciaz odwleka spotkanie..... to tyle

Gość hola hola hop
nie zalezy mu....

Gość kaska z lublina
prosze piszcie dalej co o tym myslicie.... ja na prawde nie wiem co mam w tej sytuacji jej powiedziec jak ja pocieszyc