Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekobietaaa

wymagam duzo opieki

Polecane posty

Gość niekobietaaa

mam 29 lat i chce zeby facet sie mna opiekowal jak dzieckiem...wygladam tez bardzo mlodo.....kiedy ja stane sie prawdziwa kobieta?

Gość Wyatt
tez mam taką...

Gość niekobietaaa
kobieta -dziecko czy tak mozna mnie okreslic??

Gość prowokator III
ja sie lubie opiekowac kobietodziecmi:D

Gość lalallalallalala
chyba odczuwasz ogromna potrzebe okreslenie swojej osobowosci tak?

Gość lalallalallalala
okreslenia*

Gość niekobietaaa
serio nie wiem co jest ze mna nie tak...za pare miesiecy koncze 30 ..a czuje sie na 16..i tak czasami sie zachowuje...w domu tv ogladam na podlodze w okolo mam mnostwo cukierkow ..czekoladek...nie mam zadenej seksi bielizny...tylko zwykla..nawet mnie to nie kreci..i nie mam potrzeby zeby taka kupowac i sie w niej pokazywac...facetow traktuje jak kumpli i nie umiem flirtowc...;(( kiedy ja dorosne?

Gość lalineczka
nie każdsy facet lubi ale na pewno znajdziesz takiego, który bedzie się chciał opiekować. A co, jesteś niedojrzała emocjonalnie? Jesteś samodzielna tzn, mieszkasz sama, utrzymujesz się sama i pracujesz? Wszystko z tobą ok? I wiesz co? Jak grasz rolę dziecka, to przygotuj sie, że tak jak dziecko nie będziesz miec nic do gadania, tauś będzie rządził.

Gość lalallalallalala
a jak to jest kobieta prawdziwa? bo wiesz dla wiekszosci nasz jezyk jest niezrozumiały i rozne znaczenia maja slowa lalalalla ;)

Gość lalallalallalala
aaa juz okreslilas ta prawdziwa kobiete coz ci mozna poradzic ... pozostan soba zachowuj sie zgodnie z swoja natura

Gość niekobietaaa
jestem soba ale nie lubie jak mi ktos gada ze taka stara jestem a zachowuje sie jak malolata ...i mi mowi zebym dorosla ...czy to moja wina? taka sie urodzilam..moja mama tez taka dziecinna jest ...

Gość niekobietaaa
jedyny plus to taki ze wygladam mlodo jak na swoj wiek i w sumie pasuje do mojego zachowania..ale najgorzej jest jak ktos sie spyta ile mam lat i jak mowie ze koncze 30 za kilka miesiecy to albo mowia ze sciemniam albo sie dziwnie na mnie patrza hehehe

Gość lalineczka
miałas kiedyś chłopaka, faceta? byłas w związku? jesteś jeszcze dziewicą?... Mama jest dziecinna, więc nie masz dobrych wzorów w domu. Jak sie nie weżmiesz za siebie i do życia, to chyba kiepsko skończysz.

Gość niekobietaaa
wiem ze kiepsko skoncze bo ja to jestem chodzacy klopot....faceta mailam jednego dawno temu...teraz szukam kogos ale kto by mnie chcial?

Gość lalineczka
szczerze mówiąc to jesteś popaprana emocjonalnie, może jakaś terapia u psychiatry? Czasem fajnie grac małą dziewczynke przed facetem, to jest urocze..ale cały czas tak się zachowywac, to patologia.

Gość lalineczka
tylko ja się zastanawiam jak ty funkcjonujesz na co dzień? jak pracujesz? jak płacisz rachunki? jak zyjesz? Tylko nie pisz, że jesteś bezrobotna i na utrzymaniu tatusia, bo się porzygam..