Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletkisexstrach

witam

Polecane posty

Gość tabletkisexstrach

mam wielki problem. w piatek uprawialam seks z moich chłopakiem i był to dzien wziecia pierwszej tabletki i ostatni dzien okresu, tyle ze ja zapomnialam ja wziac i wzielam ja nastepnego dnia( po około 15 godzinach) nastepne tabletki brałam regularnie i w dniu szostej tabletki znow uprawialam seks. chclopak i pierwszym i drugim razme skonczyl we mnie ale duza czesc jego spermy wyleciała ze mnie. Pomozcie mi bo umieram ze strachu, czy to bardzo proawdodpodobne ze bede w ciazy?

Gość blahahahah
ja pierdole ale idiotka :o az wierzyc sie nie chce ze takie gowna uprawiaja sex :o a potem bedzie sucz zakladac topiki tabletki mnie zawiodly! one nie dzialaja! pizdo tabletki bierze sie w 1 dzien miesiaczki czy ty szmato czytac nie umiesz ulotek??? ginekolog nie tlumaczyl??? bierze pod koniec okresu i to sie z tym spoznia i jeszcze glupie pytania zadaje :o nich ci ta sperme wpompowuje w morde suko

No cóż... ile było już tutaj tematów, w których dziewczyny wypowiadały się, ze zapomnialy jednej tabletki i zaciążyły... Decydujac sie na branie tabletek trzeba byc systematycznym. Nie mozna ustawic sobie jakiegos alarmu w telefonie? Odpowiedz na Twoje pytanie - owszem, jest prawdopodobienstwo, ze moglo dojsc do zaplodniena.

Gość tabletkisexstrach
z tego co wiem to tylko pierwsze opakowaniezaczyna sie brac sie w pierwszy dzien okresu.

Gość dziewczyno
tabletki antykoncepcyjne ropzoczyna sie pierwszego dnia okresu i wtedy jestes zabepzieczona a tutaj no przykro mi nie jestes zabepzieczona tabletki nie dziala a w ciazy mozliwe ze bedziesz bo jest duza szansa nie czytalas ulotki jak sie stosuje tabletki nie pytalas lekarza:/ tabletki nie dziala jeszcze raz powtarzam poniewaz zle je zazylas:/

Gość blahahahah
to pisz precyzyjnie ze byl to czas 7 dniowej przerwy :o :o :o w tym czasie bylas zabezpieczona ale....zapominajac tabletki we wskazay dzien zmniejszasz jej skutecznosc.

Gość dziewczyno
a kolejne po 7 dniowej przerwie wzielas tak wzielas po przerwie kolejne opakowanie jak pisze w ulotce cyz nie?

Gość dziewczyno
jesli po 7 dniowej przerwie spoznilas sie z tabletko nie wzielas jej to tak jest prawdopodobienstwo ciazy i powinnas sie byla zabezpieczas dodatkowo

Gość blahahahah
ale niech pompuje dalej co tam , jedna tabletka mniej druga wiecej :o sex nie jest dla dzieci

Gość tabletkisexstrach
przepraszam ze zapomilam doodac o tej przerwie. wzielam ja z 15 godzinnym opoznieniem. a w dniu w ktortym ja powninnam wziac uprawialam seks, mialam jescze wtedy okres i gdy wstalam wylecialo ze mnie duzo czerwonobialej cieczy.

Gość tabletkisexstrach
a olejne tabletki bralam jak trzeba dzisiaj jest dzien siódmej

Gość dziewczyno
ale w ulotce pisze wyraznie dozwolona granica do 12 h przekroczylas ja wiec te stosunki sa zagrozone i skutecznos sie mogla zmniejszyc powinnas postepowac jak w ulotce czyli prze pierwszy tydzien dodatkowe zabezpieczenie

Gość tabletkisexstrach
glownie chodzi mi o ten stosunek w dniu w ktorym powninnam wziac tabletke a jej ne wzielam.