Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko podłamana

Gruby facet.

Polecane posty

Gość lekko podłamana

Witam . Otóż mój problem jest następujący-moj facet waży...130kg!. Kiedy zaczęliśmy sie spotykać ,to jeszcze sie jakoś trzymał z żarciem .Nawet sie zdziwiłam ,że tak mało je a jest taki duży. Fakt faktem ważył z 10 kg mniej wtedy. Teraz,po pięciu miesiącach zauważyłam ,że całkiem sobie odpuścil. Pizza ,śłodkościsci itp są na porzadku dziennym .co gorsza i nocnym czasami! Wiem,jak trudno jest się odchudzić ,bo sama nie jestem chudziną a kiedys byłam mocno przy kości ale ja cały czas uważam ,żeby nie przytyc -nie jem słodyczy ,staram się sporo ruszac ,nie pije słodkich soków itp.Owszem ,zdarza mi sie fast food ale to raz na 2 tyg ,albo i rzadziej. Z moim facetem ,jak robimy sobie śniadanie ,to ja jem jajka ,jakieś warzywa i czarny chleb do tego a on full tostów np. On dobrze wie ,że pomogłabym mu zrzucac wagę ale boje sie ,że po prostu sobie całkiem odpuścił te kwestie ,po prostu żyje z tekstem-jestem ,jaki jestem -na ustach i je co chce. Martwie sie o jego zdrowie i o to ,ze w koncu kiedys przyjdzie taki dzien ,ze zaczne sie odladac za szczuplymi facetami. Nie marzy mi sie James Bond ale normalny mezczyzna ,ktory jest sprawny ,moglby ze mna chodzic po skalkach itp. Kocham go ale przyznajcie sami ,ze wygląd fizyczny jest również ważny. Bycie atrakcyjnym dla partnera tzn dabać o siebie a mój facet ewidentnie się zaniedbal i najgorsze jest to ,ze chyba juz tak będzie cały czas. Co myślicie o takim czymś?

Gość puszysta Liwia
Postaraj się twojego faceta zachęcić do jakiejś aktywności fizycznej . Może ,jak nie chce się odchudzać zmieniając dietę ,to chociaż jakieś ćwiczenia ,wspólne spacery? Mieszkacie razem? Może wprowadź zdrową ale smaczną kuchnię?

Gość sssssssssssssssss
mysle ze jest zbyt ewny iebie tzn przestal dbac o ciebie i niezalezy mu zeby dla ciebie atrakcyjnie wygladac bo wieze tak go kochasz i i tak zz nim bedziesz daj m delikatnie do zozumienia albo....spraw zeby poczul sie zazdrosny ,ze moze cie stracic ze musi o

Gość sssssssssssssssss
sory za bledy klaw mam do kitu

Gość priam pam pam
Ja tam się Tobie nie dziwie. Każdy chce mieć atrakcyjnego partnera. A ten Twój facet widocznie ma to gdzieś. Jest taka szansa ,że zauroczysz się kimś ,kto będzie przystojny i kto będzie miał boskie ciało ,bo niestety ale teraz ,to Ci tego brakuje...

Gość podejrzewam ze
jakby tu napisal facet ,ze ma taka gruba dziewczyne ,to odezwałyby sie glosy zewszad ,ze to patologia ,nienormalne itp Jednak grubszy facet u nas w spoleczenstwie ,to co innego niz gruba kobieta wiec spoko ,ze tak powiem ,nie masz sie o co martwic.

Gość no name no future
ja mam takiego faceta, jak go poznalam bylam zafascynowana tym ze jest taki duzy, czulam sie przy nim bezpiecznie i tak dalej... ale powoli fascynacja zaczela mijac a pojawialy sie problemy zycia codziennego. Jestesmy na wycieczce grupa gdzies z przodu a on zasapany na samym koncu a ja oczywiscie z nim... je 3 razy tyle co ja... seks bez komentarzy nawet, wiadra potu stekanie i 2 pozycje a krzyz... kocham go ale on ma gdzies swoj wyglad bo wie o moim uczuciu, jego lenistwo mnie dobija i ie wiem ile jeszcze wytrzymam ps przepraszam za brak pl znakow, sila wyzsza:)

Gość ale po co ci facet
prowokacja ;)

Gość lekko podlamana
No name ,no future-a gadalaś z Twoim facetem o jego nadwadze? On chce coś ze sobą robic,czy mu Wszystko obojetne? Z tym seksem ,to rzeczywiście kicha totalna...

Gość facet Misiak
Skoro zaakceptowałaś swojego faceta ,takim ,jaki jest ,to o co co teraz chodzi? Poszukaj sobie jakiegoś pakera ,to może wtedy bedziesz szczesliwsza. Nie kumam lasek ,ktore na sile chca zmieniac swoich facetow .Moja Pani lubi moje misiowate cialo i ja to kreci . Takiego mnie poznala i nic nie chce zmieniac w moim wygladzie.

Gość no name no future
rozmawialam z nim na ten temat ale pod katem tego czy jemu nie przeszkadza ta nadwaga, faktycznie bylo tak ze jak sie poznalismy byl taki jak teraz, w takim sie zakochalam i nie moge wymagac od niego zeby zmienial sie dla mnie. Problem w tym ze on nie widzi potrzeby zeby cos z soba zrobic a dla mnie obecna sytuacja staje sie problemem... Nigdy wczesniej nie bylam z nikim z tak duza nadwaga, na poczatku fascynacja ze taki duzy, do tego mocno owlosiony co zawsze mnie krecilo... Ale ja zawsze bylam osoba bardzo energiczna, lubie aktywnie spedzac czas i mam spory temperament w luzku a moj misiek niestety nie wyrabia kondycyjnie. Ja narazie sprawe ratuje fakt ze to naprawde fajny facet ale nie wiem co bedzie w przyszlosci

Gość vfbghnj
do faceta misiaka- chciales powiedziec twoje tluste cialo :O misiowate to sa puchate misie a tacy jak ty sa po prostu grubi

Gość też przegrany
"sory za bledy klaw mam do kitu" a może to nie klawiatura :classic_cool:

jak go poznałaś ważył 120 kg :o :o 10 w tą czy 10 w tamtą przy takiej "miśkowatej" wadze to "tylko" jeden wał tłuszczu więcej....

moze zachec go do uprawiania jakiegos sportu?:) moj tez bardzo przytyl:) piwko,brak ruchu,tylko samochod,nocne jedzenie-zrobilo swoje🖐️ codziennie 6ta nordic walking przez 2godz:P bez wzglegu na pogode:) przez pierwszy miesiac schudl 8kg:)

Gość lekko podłamana
no name no future-otóż ja też sie właśnie w takim zakochalam.Aczkolwiek ,tak jak i Ty ,z czasem zaczęłam dostrzegać problemy. Nie obraź sie i wiedz ,że nie chcę obrażać Twojego(ani swojego)faceta ale uważam ,że w jakims malutkim stopniu to jest jakaś tam niepelnosprawność;bo taki facet i w seksie nie pobryka i nie pouprawia z Tobą sportu takiego jakbys chciała. Ja np.jeżdżę konno. Mój były facet też próbował tego sportu(co innego,że nam sie nie układało) i fajnie było ,jak moglismy razem pojeżdzić.A z obecnym miśkiem? Przecież żaden koń tego nie wytrzyma... Tylko ,że u mnie z seksem jest jednak tak ,że mam bardzo duużą satysfakcie.Po prostu facet wie ,co i jak,mimo iz akrobata nie jest;). Brzydula30-planuje wprowadzic ruch ,zresztą często gdzieś łazimy na dłuższe spacery .Przeraża mnie tylko ,że on pózniej jedzie do domu i nawpieprza sie roznych rzeczy plus poprawi piwskiem np.