Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahh to ja mam inaczej

Znieczulenie

Polecane posty

a samo zszywanie ile trwa? dlugo* jak dlugo po zszyciu dziala znieczulenie? po jakim czasie sie wstaje itd?

aha i jak jest z oczywszczaniem macicy po cc? odrazu czy jak to jest?

czysci sie odrazu po odcieciu pepowiny znieczulenie dziala do 6 godzin i zazwyczaj tego dna sie juz nie wstaje zeby uniknac bolow glowy aha i zaraz po porodzie dostaniesz okres wiec musisz byc przygotowana ze zazwyczaj zaraz po bedziesz potrzebowala odpowiednich srodkow :D

u nas cesarki od momentu mycia pola do zszycia trwaja okolo 35 minut wiec samo zszywanie jakies 10-15 minut spokojnie nic nie poczujesz :)

dziekuje strasznie jestem Ci wdzieczna, jakos mi sie lepiej zrobilo, kochana jestes

nie ma za co :) pozostaje mi zyczyc szczesliwego rozwiazania i naprawde to tak zle nie wyglada jak ludze opowiadaja :)

dziekuje mam, jeszcze takie pytanie, prywatnie co myslisz o kobietach wybuerajacych cc na zadanie? Wesolych Swiat!

tak calkiem prywatnie to sama bym sie zdecydowala na cesarke widzialam jak wygladaja oba porody i znam wszytkie za i przeciw cesarki ale stanowczo wybralabym cesarke moim zdaniem wole miec blizne na brzuchu i mozliwosc radosci z sexu niz byc popękaną tam na dole i bycie pozbawiona tej radosci bo to roznie bywa pozniej a ja wole nie ryzykowac :)

kolega Ci tak naopowiadal ze dobrze ze dziewczyny Cie troche uspokoily bo to bzdury z ta rurka i zesraniem sie z bolu :D zarowno cewnikowanie jak i znieczulenie nie jest az tak bolesne. cewnikowania to prawie nie czulam :) glowa do gory

Gość lolop569
moja cc wyglądała tak że w sumie trwała 55 minut a wcale nie jest tak że nic się nie czuje, ja czułam jakby gniecenia na brzuchu i to troche nieprzyjemne, choćby grzebanie w galarecie a najgorzej było jak mi czyścili macicę to była masakra, znieczulenie trało po cc tylko godzinę a miało trwać 4 godziny