Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzić proszę

gdzie można jechać na wakacje...........

Polecane posty

A w Niedzicy jest cudownie!!! Byłam w zeszłym roku...jak w bajce:)

Gość Waaakacjeee
Polecam Ci Zakopane, naprawde warto i ceny też są w normie :))

Gość agrafka103
a Kraków ? mnóstwo hoteli, zoo (podobną są już żyrafy!), Wawel, Kościół Mariacki... duzo by wymieniać. Są parki- w nich fontanny, place zabaw itd. POLECAM ! ;D

a był ktoś może > Również polecam Tunezje w hotelu all inclusive . Do tego jeszcze animacje dla dzieci w hotelu i jest super odpoczynek zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Byłam 2 lata temu jak synek miał 3 lata i mały był zachwycony.

Gość conis
W najnowszym numerze w National Geographic trafiłam na informacje na temat tego internetowego przewodnika turystycznego ideatur.pl Całkiem przydatne narzędzie, które pozwala od a do z zaplanować sobie podróż. Myślę, że tam można znaleźć sporo pomysłów na spędzenie wakacji i przy okazji od razu można sobie zarezerwować nocleg czy inną usługę turystyczną.

Gość Wartoo .. !!!!!
http://www.jalowce.pl/ to jest link obejrzyj sobie zdjęcia Warto tutaj pojechać ! Są jeziora rozłożone na 3 części Płytkie Średnie i głębokie są domki można spać w namiocie (zrobili nowe domki ale stare też są ) jest plac zabaw jest specjalne miejsce na ognisko bardzo czysto . jest jeziora do wędkowania . jest sklep są ratownicy jest piaskownica można się opalać domki są zadaszone można robić ognisko gdy jest deszcz Naprawdę polecam w tym roku też jadę !!

Gość Tylko Beskidy!
Ja byłam w Ujsołach - mało rozreklamowana miejscowość, mało turystów, cisza, spokój, PYSZNE jedzenie i jeszcze lepsze widoki!!! Chodziliśmy po górach - Lipowska, Rysianka, Mońcół(albo Muńcoł nie wiem jak się pisze:)) Było naprawdę super! Piękna dolina Danielki! Dodatkowo podobno otworzyli w Kamieniołomie w Ujsołach zjazd na linie - nie miałam okazji ale następnym razem jak wrócę napeno spróbuję! Szczególnie polecam noclegi u Pani Basi (www.ujsoly.net), dodatkowo nożna tam smacznie i domowo zjeść - jak u mamy! Wieczorami siedzieliśmy przy kominku lub paliliśmy ogniska w ogrodzie.

Gość Magda D.
Witam. Mogę wam polecić mały pensjonacik w puszczy noteckiej. Bardzo przyjazna atmosfera. Byłam tam z dziecmi i psem, dużo miejsca do zabawy i nawet basen na miejscu. Jak coś pomogłam to poszukajcie więcej w internecie. Byłam w Leśnym Dworku w Kwiejcach. Pozdrawiam Madzia

Gość ptaszeczek
a to zależy od naszych upodobań, ja kocham zarówno góry, jak i morze. Poza tym dla mnie liczy się tylko to, żeby się dobrze bawić, mieć piękną pogodę, fajnych ludzi obok siebie, a wtedy miejsce jest mało istotne.

Gość loosemyway
coś w tym jest, że jak się jedzie z fajną ekipą to nieważne jest miejsce, ale są i takie miejsca, które działają na nas bardzo pozytywnie nawet jeśli jedziemy sami na przykład to http://zapytaj.onet.pl/Category/015,010/2,20663808,Dodawanie_odpowiedzi.html piękne. Mogłabym tam spędzić trochę czasu.

Gość RoberTo33
Na pewno jadąc fajną ekipą jesteśmy już prawie pewni że wczasy będę udane. Ja mogę polecić Beskid Sądecki i dwa noclegi. Jeden z nich to nocleg w Pensjonacie Irena w Żegiestowie (blisko do Krynicy, Muszyny, Piwnicznej, Wierchomli i do przejścia granicznego na Słowację) - tutaj macie dokładniej opisane wszystkie pobliskie atrakcje http://www.pensjonat-irena.pl/atrakcje a drugi to nocleg w Ski domkach w Krynicy-Zdrój. Jeżeli jedziecie grupą to polecam nocleg w domkach, naprawdę fajna zabawa i w sumei mamy wszystko do dyspozycji w takim domku (nawet grill na zewnątrz :) ). Tutaj macie zdjęcia z tych domków - http://www.ski-domki.com/galeria. Beskid Sądecki jest bardzo fajny jeżeli chodzi o aktywny wypoczynek, bo jeżeli chcecie poleżeć na plaży to niestety pozostaje morze albo jakieś fajne zalewy :)

Gość verte
Ja się w ostatnie wakacje wybrałem na wycieczkę wraz ze zwiedzaniem do Portugalii z biurem Wycieczki z nami i ich mogę polecać z całego serca. Mieliśmy rewelacyjneg pilota, który o wszystko dbał. Zwiedziliśmy wiele magicznych miejsc, Lizbonę, Porto przede wszystkim. Na stronie www.wycieczkiznami.pl masz ich aktualną ofertę. Najlepiej napisać lub zadzwonić wypytać o szczegóły konkretnych pakietów.

Włochy - Rzym (zwiedzanie) polecam późną wiosnę, nie ma upałów i ludzi mniej, Tunezja - zwiedzanie, piasek, woda, polecam październik, tanio, ciepło, mniej ludzi, piaseczek jak na Malediwach, tegoroczne ferie - Tajlandia, to będzie jednak wyzwanie :)

Gość Pan Jan
Szeroki wybór ciekawych ofert noclegowych znajduje się na stronie https://www.sunandsnow.pl/ super apartamenty, atrakcyjne ceny, wysoki standard i tylko sprawdzone i prawdziwe lokalizacje! Polecam