Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanieppokojona bardzo

objawy - niepokoje sie co to moze byc ktos ma podobnie?

Polecane posty

wiec tak: mam problemy z waga , ale nigdy nie czulam sie zle, bylam nawet duzo grubsza wczesniej i nie czulam sie zle, od jakiegos czasu mam problemy. raz myslalam ze mama zawal, czykal ucisk po lewej stronie w syi i w piersi jakby ktos mi siadl na piersi, ale przeszlo bylam u lekarza i napewno to nie byl zawal, nie wiedzial co to bylo, czasem oddycham normalnie a casem moge zlapac tylko polowe oddechy, mam zgage,ciagle mi sie odbija, jak tylko cos zjem to wraca mi sie to do przelyku ale zwymiotowac nie moge, czesto mam zatwardzenia lu bprzeewczyszczenia na zmiane,kiedy cos zjem lub wypijhe nawet lyk przuch mi puchnie jka balon w obrebie zoladka, czuje kwasnosc w ustach, szubko sie mecze, ajak jestem w domu to mi zimno a jak na dworze gdzie jest 20C wiec nie tak goraco to leje sie ze mnie straszliwue, nie wiem co to moze byc, boje sie, jestem za granic, pomocy :( zjnajoma pielegniarka mi mowila ze moze tarczyca, moze nerwica a moze choroba X , moze ktos takie objawy mial? ps. dodam ze jak bylam mala to mialam operacje na zwezony odzwiernik

upppp

??????????????????????

Gość kotka222
ciąża

w cizy na bank nie jeste, jade na tabsach od 3 lat

????

Gość Spokojna1
za malo tabsow! Musissz brac wiecej tabsow.

Gość moze wrzody na
zoladku? zrob sobie badanie na helikobaktera z krwi. musisz raczej pojsc do lekarza. moze sie niestety skonczyc rurka w zoladek, bo wyglada to na problemy wlasnie z zoladkiem

w wiku 23 lat rak zladka ,nie no raczej bardzo watpie bo juz dawno by to wykryli na innych badaniach, a robilam 3 tygodnie temu