Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janek ze Wzgórza

Ja sie pytam... czemu istnieje taka nie rownosc?

Polecane posty

Gość Janek ze Wzgórza

A mianowicie.. pelno fajnych facetow, atrakcyjna dziewczyna chce poznac kogos fajnego, to wyjdzie na dwor i ma milion okazji a nawet jak jej sie nie chce wychodzic to wystarczy, ze wbije na czata i zawsze kogos fajnego znajdzie.. z koleji jak facet chce poznac fajna dziewczyne to graniczy z cudem! ludzie ja sie pytam, dlaczego taka niesprawidliwosc istnieje? teraz wyjdz na ulice i zagadaj do jakiejs zajebistej laski.. z gory wiadomo, ze lipa chociaz to i tak zazwyczaj glupie zapatrzone w siebie jest.. a na czacie? to chyba nie musze mowic, ze same masakryczne pasztety! coz za niesprawiedliwosc natury !

Gość marIena wytrych
heheheh bo może Tobie sie tylko wydaje ze jesteś atrakcyjny:P

Gość mówiłaś
Ale o co Ci właściwie chodzi? Chcesz sie wygadać? No ok. Chcesz odpowiedzi? Proszę: 1. Nie uogólniaj. To wpędzi Cie tylko w taki zły nastrój jak teraz właśnie. 2. Nie szukaj na siłę dziewczyny. Sama w końcu się pojawi. Cierpliwości. Trzymam kciuki!:) 3. Gdy już ją poznasz, to radzę nie używać takich słów jak pasztet czy coś w tym stylu, skończyć z tym myśleniem, bo szybko ją wystraszysz.

Gość Janek ze Wzgórza
ja chyba nigdy nie spotkam kobiety bo nie wiem czy taka istnieje..

Gość padalec.xx
hahahahahhahahahahhahahahha

Gość Janeeeek
no pytam sie?

Drogi Autorze. Może Cię zdziwię ale taki układ wynika z rozwoju ewolucyjnego gatunków żyjących na Ziemi. Po prostu w ewolucji sprawdził się model w którym samica decyduje z którym samcem jej potomstwo będzie najsilniejsze. I samiec musi się wykazać że to właśnie on zasługuje na dopuszczenie go do kopulacji. Ot i wszystko. Reszta to tylko ściema i kamuflaż stosowany przez kobiety aby nie zniechęcać samców do prezentacji i tańców godowych.

Gość dfdsg
alez zajebalas madrosc.. u mnie jest odwrotne to ja wybieram co rucham

Gość dfdsg
i zawsze jakis pies czy kot na ruchanie sie znajdzie :classic_cool:

Gość dfdsgg
neiu wiem o co wam chodzi wy jebane szmaty?? myslicie ze jak macie cipe to wam wszystko wolno i ze wy zawsze wybieracie faceta?!?!? BLAD!! w takim razie spotkalyscie takiego ktorego to on wybiera laski i nie obchodza go pierwsza lepsza cipa!! - mm namysli siebie

Gość drtughkhj
"2. Nie szukaj na siłę dziewczyny. Sama w końcu się pojawi." tego nie radze wcielac w zycie.