Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgujikolpfrfe

JA MAM JUZ ZMARSZCZKI !! DZIWNE !! POMOZCIE

Polecane posty

Gość hgujikolpfrfe

Mam zmarszczki :( Mam dopiero 21 lat,a juz zauwazylam u siebie pierwsze zmarszczki,dokladnie od smiechu je mam .Nie wiem jak wam wytlumaczyc,ale ida one od nosa,do ust.Tak jak czlowiek sie smieje i policzki sie odgradzaja,to dokladnie tu mam zmarszczki :( Yh,wiecie o co chodzi?Nawet moj chlopak je zauwazyl :( Najbardziej je widac,jak mam na sobie puder,a musze miec ,poniewaz ukrywam swoje piegi ;/ Macie jakis sposob,zeby je zlikwidowac??Zeby ich nie bylo widac?Sa coraz wieeksze,chyba za czesto sie smieje :(

Gość Spokojna1
Musisz sie wiecej wkurzac to znikna. Logika skoro od usmiechania sie pojawily.

Gość doktorek gregorek
Nie bedziesz wiecznie mloda, tak pi razy oko w twoim wieku skóra zaczyna sie starzeć, powoli ale jednak , możesz swirować botoksem, pilingami, maseczkami, ale i tak czeka cie to samo ZMARSZCZKI. P.S. To nie dziwne, nie jestes dzieckiem tylko "stara baba" i masz pierwsze zmarszczki , sorry ;)

Gość Spokojna1
A moim zdaniem to ona jest juz stara i brzydka po prostu, az strach pomyslec co to bedzie za 10, 20, 30 a co dopiero 40 lat, jedna wielka zmarszczka. Ale podobno sa juz przeszczepy twarzy mozliwe, wiec warto zbierac no i szukac jakiegos dawcy. Czy ten swiat nie jest wspanialy?

Gość fe4f4ewew
Ja miałam zmarszczki od 16 roku życia, wtedy nie miałam w sumie jak znaleść rozwiązania, ale teraz mamy naprawdę szeroki wybór dobych kremów. Osobiście ostatnio kupiłam nanobase w aptece i jest skuteczny.