Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowana

swieta samotnie

Polecane posty

Gość skolowana

Prosze poradzcie mi jak mam powiedziec rodzicom ze nie przyjade na swieta?? Nie bylam u nich od dluzszego czasu, troche sie popstrykalismy wczesniej z siostra ktora u nich mieszka i nie mam ochoty na spedzanie swiat w jej towarzystwie moj chlopak tak samo. W te swieta mielismy planowo pojechac na sniadanie ale nie mam najmniejszej ochoty na to 😠 mamy zamiar spedzic je sami w swoim gniazdku bez rodziny a pozniej pojechac na 2 dni nad morze. Tylko jak im to powiedziec???? Oni zawsze maja pretensje ze nie przyjezdzamy do nich ale naprawde nie mamy na to ochoty. Jak ich nie urazic??? Prosze o rady!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tortelinka
nasciemniaj cos o grypie zoladkowej badz innej przypadlosci tego typu ktora uniemozliwia podroz z uwagi na np biegunke :D to chyba jedyny sposob zeby nie pogorszyc sytuacji. btw, mi tez sie nie chce jechac do rodzicow (chlopakowi rowniez) i najchetniej zwialibysmy gdzies sami. ale mus to mus... niech juz maja te swoje dzieci chociaz od swieta :(

Gość skolowana
prosze poradzcie mi cos tak malo czasu zostalo a ona na pewno do mnie dzis zadzwoni:( :(

Gość skolowana
moze i to dobre ale chcialabym cos powiedziec juz dzis tylko co???

Gość skolowana
myslam ze cos mnie wezmie tzn przeziebienie bo zle sie czulam ostatnio ale nic mi nie jest:(

Gość skolowana
nie wiem co wymyslec mam pustke w glowie 😠

Gość Pitr Symbiosiuk
kupiłem zaporożca

Gość skolowana
to fajnie tylko szkoda ze mi w niczym to nie pomoze!!!!!