Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela1777

SZCZYPIĄCA POCHWA PO STOSUNKU

Polecane posty

Gość ewela1777

Witam. Mam taki problem jeste w ciazy w 4 tygodniu i po stosunku bardzo szczypie mnie pochwa. Zaznaczam ze sex nie trwa dlugo i nie jest ostry. Nie mam problemow z nawilzeniem. Niewiem od czego to moze byc poradzcie mi cos oczywiscie co moge zazywac w ciazy .

Gość ewela1777
Nie nadzerki nie mam. mialam rok temu zapalenie bralam tabletki ale na kontrole nie poszlam juz dlatego moze choroba mi sie nawrocila:(

ja mam taki problem, że po stosunku początkowo piekła mnie pochwa a teraz zaczeło mnie swedziec. bez recepty co moge zastosowac aby złagodzic objawy? ale nie provag bo od niego mialam juz kiedys uczulenie. ogolnie mam alergie na niektore pokarmy i skladniki, wiec cos delikatnego wole zastosowac.

w poniedzialek mam wizyte wiec okaze sie czy to zwykla infekcja czy moze grzybica sie zrobila. Pan w aptece zaproponowal mi Multi-Gyn actiGel. juz nie piecze mnie tak bardzo pochwa. ale jeszcze kilka dni musze sie pomeczyc. :(

Gość monika KRAKÓW
Jestem alergikiem na wszystko co możliwe, od alergii pokarmowej po zmiany atopowe na skórze, stosowałam wymieniony przez Ciebie probiotyk i nigdy nie miałam po nim żadnego uczulenia, w ogóle zaskoczona jestem że po probiotyku może występować jakaś reakcja alergiczna. To może spróbuj dopochwowo invag, on posiada polskie bakterie mlekowe i rekomendację PTG, mi przy każdej infekcji bardzo pomaga i nie powoduje żadnego podrażnienia.

rozumiem, że mozesz byc zdziwiona ale wywolal uczulenie i nic na to nie poradze. dziekuje za rade, ale jak juz wyzej wspomnialam zaczelam uzywac multi gyn. Pani Ginekolog stwierdziła ze to jest grzybica i dobrze zrobilam ze zaczelam cos na to stosowac. zalecila wraz z antybiotykiem żelem smarowac miejsce intymne. o wiele lepiej to wyglada, ale jeszcze kilka dni kuracji i bedzie kontrol.