Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadziejaaa w

Brutalny sex oralny-ruch**ie w usta

Polecane posty

Gość Narcyzka
Ja uwielbiam seks oralnym. Kocham nim obdarzac i kocham go dostawac. Najlepszym wstepem do zabaw w sypialni jest dla mnie ocieranie sie o krocze mojego mezczyzny. Szaleje pod wplywem jego zapachu (przede wszystkim) intymnego,smaku,wygladu...po miniucie,dwoch mam mokre uda z podniecenia. Na face f****ng na pewno bym sie zgodzila,bo ufam mojemu ukochanemu i jest wart tego by go rozpieszczac. Sadze,ze dobrze sie znamy,mamy wyczucie w seksie,wiec nie obawiam sie wymiocin na podlodze.

Gość gość
Beznadziejaaa w Co sądzicie o sexie oralnym w którym facet trzyma laskę mocno za głowę i posuwa głęboko w usta? Czy jak facet kocha dziewczynę chce z nią robić to w takiej postaci? Proszę o odpowiedź panów i panie. KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Coś takiego jest totalnym poniżeniem kobiety. W rewanżu należy odgryź ch***a i po sprawie. Niedawno w pewnym sanatorium kobieta odgryzła facetowi penisa, a przyczyną był niekontrolowany szczękościsk. Niech to będzie przestrogą dla dewiantów, buuuaaaahhhha 👄

Gość gość
wszystko zalezy jak sie dogaduja kochankowie,ja kiedys mialam kochanka ktory podczas seksu ciagnal mnie za wlosy,a jak mu robilam loda to o malo go nie polknelam taka bylam napalona,sprosne slowka tez byly,ale tylko ztym jednym nikomu wiecej na nic takiego nie pozwolilam,albo nie bylo takiego ognia,kto wie

Gość gość
Witam ja tez uwazam ze jak zwykle zalezy to od temperamentu pary... kiedys mialem taka partnerke ktora w trakcie zabaw uklęknęła przede mna splotla swoje wlosy z moimi rekami i powiedziala "chce to robic tak jak lubisz..." Z prrspektywy czasu wydaje mi sie ze ona tez to lubila ale znalazla taki sposób na przekazanie swoich zachcianek... :-)

Gość gość
mnie jak facet w usta wali, to mi sie pisda pali i lubie jak drugi facet tez w nia pozadnie laduje

Gość gość
Praktyka pod warunkiem zachowania zdrowego rozsądku, higieny i zdrowia. Jeśli coś co sprawia przyjemność mojemu partnerowi nie jest higieniczne a wręcz to mogłoby mnie narazić na choroby przenoszone drogą płciową mam w d..pie przyjemność partnera.

Gość studentkaaaaa
A ja to uwielbiam. Jestem ze swoim facetem prawie 5 lat, jestesmy zareczeni i wiem, ze on zrobilby dla mnie wszystko. Ale w lozku to co innego. Lubie jak mowi do mnie ostre slowka, jak np. pyta czy lubie jak mnie rznie itp. Lubie tez ostry oral. Najpierw ja zaczynam delikatnie a pozniej on przejmuje inicjatywe, "kieruje" moja glowa i wklada az do konca. Jest to dobra alternatywa kiedy dziewczyna z jakiegos powodu nie moze uprawiac tradycyjnego sexu, czasami robie mu to nawet kilka dni pod rzad. On to uwielbia a mnie strasznie to podnieca. I nie widze w tym niczego nieodpowiedniego. Kochamy sie a ostry sex podgrzewa to uczucie. Dziewczyny, otworzcie sie troche na swoich facetow.

Gość gościóówka
Studentka jesli ciebie to podnieca nie znaczy ze wszystkie kobiety czują to samo. Nie generalizuj. Mnie to nie podnieca, nie cierpię dotykania za głowę, burzenia mojej fryzury, gardło mam jedno i jeśli mi podrażni szybkim, ostrym i głębokim dopychaniem to mnie tylko boli. Choć są kobiety podniecające się własnym bólem.

Gość Stormm
Nie lubie burzenia mojej fryzury (masakra) oszalalbym z takim "wymuskanym cukierkiem"... Spadlem ze stolka... a po dobrym seksie czlowiek wyglada jak rabarbar w ktory strzeli piorun... Inaczej nuda

Gość gość
he wczoraj ta zrobiłem żonie i OK , nawet nic nie powiedziała jak by nigdy nic.

Gość studentkaaaaa
Absolutnie nie generalizuje. Mówię, że warto się czasem otworzyć, spróbować innych rzeczy. Nie rozumiem dziewczyn, które udają takie "święte" i nie chcą się "zepsuć sobie fryzury". Przecież w łóżku jesteś tylko dla swojego mężczyzny, chodzisz spać w uczesanych włosach i pełnym makijażu? I nie twierdzę, że każdego kręci ostry sex, ale jestem pewna, że większość facetów miała kiedyś takie fantazje (odnośnie takiej dominacji nad kobietą). A fajnie jest spełniać czyjeś fantazje:)

Gość studentkaaaaa
Chociaż uważam, że wszystko ma swoje granice- i nie kręci mnie mój ból tak, jak to określiłaś.