Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jebaakaa

Jak sprawic jej bol?

Polecane posty

Gość jebaakaa

Moja panna uwielbia gdy ja rzne ostro i gdy sex jest brutalny. Tylko wtedy jest podniecona do granic mozliwosci. Lubi gdy przyjemnosc laczy sie z bolem. Moze jest tu ktos jeszcze kto uwielbia sado maso? Dajcie mi jakies rady co moge jej robic aby byla zadowolona. Wszystko jest dozwolone oczywiscie lacznie z wkladaniem we wszystkie 3 otwory i roznymi sprzetami. W rznieciu moze brac wiecej osob niz my 2. Mile widziane linki do filmikow. Ale musi byc ostro tak aby krzyczala z bolu i rozkoszy. Dziex za rady.

Gość no i klapa
włóż jej piłę motorową :classic_cool:

Seks analny bez nawilżenia. Jeżeli ona lubi ból, to ta forma współżycia będzie dla niej satysfakcjonująca. Ostrzeżenie: Wymieniona wyżej forma współżycia niesie wysokie ryzyko urazów pupy. Stosować nie częściej niż raz na dwa tygodnie.

Gość do agent 123
wiesz z doświadczenia czy przeczytałeś ulotke? hehehe

Gość Ja mam w spodniach bolid
F 1 który ma 19cm na 15cm i lubię to robić bardzo subtelnie i delikatnie a ty jak masz cinquecento to możesz na gazie do dechy dawać a ja na luziku cię prześcignę

Gość ty od bolidu
delikatnie i subtelnie to możesz ssać maminego cyca. ja lubię jak mnie mężczyzna ostro szybko i głęboko posuwa. Ale do tego potrzebany jest normalny członek. Zgrabny i kompaktowy co wszędzie się wciśnie i zmieści. Ty z tą swoją zmutowaną parówą spadaj do zoo. Seks to ma być rozkosz a nie ból porodowy.

Gość Ja uważam że mam normalnego
tzn. jak faceci na filmach proporcjonalnego do mojej bubowy i wzrostu i nie potrzebuję zabawiać się w pieska lub królika a mimo to moja kochana ma totalne odloty