Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam siebie i...

Bajkowa miłość.. mi sie marzy..

Polecane posty

Gość szukam siebie i...

Hey. Jestem w zwiazku i w sumie jestem szczesliwa. Ale od zawsze marzy mi sie taka miłość bajkowa. Wiem ze obecny partner nie da mi tego o czym marze, ale go kocham. Sama juz nie wiem czy szukac tego ksiecia, dazyc do marzen, czy zejsc na ziemie i zyc tym co daje los Pomozcie..

Gość jowil
a ja mam jak w bajce ;p

Gość lucjaacha
mam to samo... tylko ostatnio coraz bardziej wydaje mi sie,ze powinnam to zakonczyc, mimo, ze go kocham zaczynam sie juz meczyc... :-( wydaje mi sie ze jemu nie zalezy...teraz na tydzien wyjechal wiec bede mogla sobie wszystko spokojnie przemyśleć

Gość szukam siebie i...
Wlaśnie, zcasami mam ochote to zakończyć... Chcialabym kiedys spojrzeć w przeszlośc i sie do siebie uśmiechnąć, chcialabym spelniac swoje marzenia i byc szczesliwa. Teraz w sumie tez jestem ale to inne szczescie niz o ktorym marze... Nie wiem co mam robic..

Miłość od pierwszego wejrzenia, razem na przekór wszystkim, wpatrzeni w siebie jak w obrazek, namiętnie połączeni prawdziwą miłością...też bym chciała:classic_cool: Nie wiem jak to będzie wyglądać w praktyce, ale wydaje mi się, że jeśli się dołoży odrobiny szaleństwa, radości, kreatywnosci i checi to z kazdego zwiazku moze wyjsc bajkowa miłość.

Gość szukam siebie i...
ale tu tez chodzi o charakter i podejscie do zycia, swiatopoglad.. nie wiem jak to wytlumaczyc..

Gość malowany dźbanku
ksiazeta to w bajkach Andersena nic nie jest nam dane na zawsze, to, co jest bajka na poczatku z czasem staje sie codziennoscia jak dlugo mozna szukac, zmieniac? zycie szybko mija, zal byloby ktoregos pieknego dnia obudzic sie z reka w nocniku

szukam siebie - jesli Twój chłopak ogranicza Ciebie i Twoje marzenia, to jaki sens ma wasz zwiazek? Ktos ładnie powiedział "Miłość jest od dodawania skrzydeł, a nie ich podcinania"...:O Nie jestem na Twoim miejscu i nie znam Waszych relacji, ale ja nie mogłabym być z człowiekiem, który nie daje mi sie rozwijać i byc w pełni szczesliwa

Gość szukam siebie i...
On nie podcina mi skrzydel i daje mi szczescie... Jerstem szczesliwa. Tylko pojawia się taki problem, ze zawsze marzylam o zupelnie innej milości, nie taak to wsyztsko mialo byc.. i zastanawiam sie czy do tego nie dazyc o czym marzylam..

Gość kobiety powinny sie leczyc
masz paranoję - :)

Gość ale po co ci facet
chyba go jednak nie kochasz, czemu jestes taka zaklamana? jakbys go naprawde kochala to bys sie czula jakbym miala swoja bajkową milosc, cos krecisz