Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuytr

pigulki a ciaza?

Polecane posty

Gość poiuytr

czy mozliwe jest bym byla w ciazy?-bralam pigulki i mialam okres potem (tzn to krwawienie z odstawienia) jednak ostatnio tyje i tyje, jem coraz mniej a waga w ogole nie schodzi w dol. czy biorac tabletki i majac okres mozliwe bym byla w ciazy?? z gory dziekuje za odp:**

Gość oj raczje nie
raczej malo prawdopodobne przy regularnym braniu masz 99,9% chyba masz zle dobrane tabletki wode Ci zatrzymuja i tyjesz

Gość poiuytr
no ale po czym poznac jakbym byla w ciazy przy braniu pigul?? bede miec okres nadal? czy mi sie zatrzyma? bo to krwawienie z odstaw. nie jest prawdziwym okresem wiec czy moze trwac mimo ze bede w ciazy??

Gość oj raczje nie
to wtedy nie wystapi jak raegularnie wystepuje co kazde opakowanie to na pewno nie jestes zwlaszcza jelsi bierzesz regularnie, dopiero jak nie wystapi i bedziesz miala podstawy twierdzic ze jestes to wtedy np. ze bralas antybiotyki a tak powinnas pojsc do ginekologa na zmiane tabletek widocznie wode ci w organizme zatrzyuja albo zwiekszyly u Ciebie apatyt. no a jak tak bardoz podejrzewasz ciaze to zrob tes i do ginekologa

Gość poiuytr
dziekuje bardzo za odp:* no mialam juz 2 okresy, biore regularnie ale kurcze waze coraz wiecej;/ nie wiem jak to sie dzieje...;( dodam ze biore je (cilest) od grudnia czyli jakies 5mcy, wczesniej bralam je 3 lata prawie, do kwietnia 2008 i tak sie nie dzialo.... czy mozwlie ze po ponad polrocznej przerwie organizm przestal je tolerowac?

Gość poiuytr
hallo??

Gość upupupup
oj mozliwe nawet bardzo cilest to duza dawka hormonow ja go nie wybralam chociaz moja gin mi porponowala dalawa mi tez yasmin ten wzielam i ten sie okazal najlepszy jako preparat antykoncepcyjny