Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

topik o pielegnacji

Polecane posty

zapraszam wszystkie dziewczyny. piszcie jak dbacie o siebie, co robicie zeby ladnie wygladac i sie podobac. pogadajmy o kosmetykach, stylu ubierania sie itp, ktos chetny?

Gość Spokojna1
nikogo nie ma a komu chcesz się podobać? Chvesz zrobić z sibie lalkę a potem będziesz narzekać że wszysscy faceci są tacy sami?

Ja tez chetnie poczytam jak dziewczyny o siebie dbaja jakich kosmetykow uzywaja do czwego itp moze cos mi wpadnie w oko;)

Gość to ja bęę pierwsza chociaż
wiem, że topik się nie utrzyma bo już było takich setki. A więc: Rano: -mycie twarzy pianką z oriflame -tonik ziaja aloesowy -krem nawilżający Johnson's -szybki prysznic -balsam do ciala+ rol on na cellulit z rossmana- kosztuje teraz w promocji 6zł a jest 100 razy lepszy niż rol on z garniera! skóra jest napięta i gładziutka! - mycie zębów - fryzura+makijaż - balsam na usta Wieczorem -mycie twarzy tak jak rano+ krem dermosan -kąpiel lub prysznic -balsam do ciała+krem do biustu+rol on+krem do stóp -mycie włosów+odżywka -mycie zębów - smarowanie paznokci balsamem z herba studio Raz w tygodniu: pelling, maseczka do twarzy, maseczka na włosy, tarka do stóp i to chyba wsio :) Co miesiąc kosmetyczka, raz na 3 miechy fryzjer