Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internetowaa

milosc przez internet ?

Polecane posty

Gość internetowaa

mozliwa? miedzy dwojgiem ludzi ktorzy sa bardzo otwarci i szczerzy wobec siebie i zdazyli sie bardzo dobrze poznac....czy przez sam net mozna czuc ze to ten/ta jedyny?

Gość malowany dźbanku
a skad wiesz, ze naprawde taki otwarty i szczery?

Gość ...XyZ.....
uważaj. ja nie raz sie przejechałam na facetach z neta

jak to ktoś ostatnio gdzies napisał.czy mozna sie zakochac w literkach.., w pieknej ksiazce mozna sie strasznie zauroczyc fakt własnie sama tego doswiadczam😭 przeszło to w faze wzajemnego uzaleznienia i całodziennego kontaktu od rana jak wstaje budzi mnie jego sms po tem gadamy 1 h na gg, zanim wyjde do szkoły, potem smsy jak jestem w szkole a ona w pracy, potem jak skoncze zajecia dzwoni do mnei i gadamy z 1-2-3 h i potem cały dzien smsy i zasypiamy z telefonem w rece:O i tak codziennie .. nie jetsem w cale szczesliwa z tego powodu ale to inna bajka.i troche skomplikowane mysle ze mozna sie uzaleznic nie wiem czy stworzyłam sobie obraz idealny po prostu dobrze mi sie z tym facetem gada.... a ma on od chuja wad, i wcale nie ma lekkiego charakteru wrecz straszna cholera z niego i on o tym mówi otwarcie.nie robi z siebie Romea

heheh rozwaliłas mnie tym postem szczera ''on ma od chuja wad'':D pozdr

Gość internetowaa
my znamy sie juz prawie rok i wcale pieknie zawsze nie jest ..potrafimy sie poklocic...i nie odzywac do siebie nawet miesiac....zachowujemy sie jak normalna para ..tyle ze przez net...:) dziwne to

oj ja z moim znam sie 2 m-ce hehe to moja pierwsza dłuzsza znajmosc z osoba z netu;) jedyna z która fajnei mi sie gada i sukces ......bo dobrze mi sie gada przez telefon a nie cierpie tego robic:P a raczej sie nie kłócimy z 1 raz na razie :P ale takie małe nieporozumienie heheh ale ja zawsze mówie ze to troche załosne kłócic sie zkims kogo sie nie widziało nawet i jak stare małzenstwo:P co do tehgo ma od chuja wad:P heh no ma ale jakos tak sobie z nim gadam i w sumie nie mysle o tym nie wiaze z nim przyszłosci.ale wiem ze sie uzalenilismy od siebie;) wiec nie przeszkadza mi to ze jest taki, przynajmneij szczerze mówi o tym czego lubi czego nie lubi co go wkurwia.a wkurwia go wiele rzeczy;)

Moj też ma od chuja wad jest zajebiście zarozumiały:P ciekawe jaki bedzie w realu:) pa dziewczyny

Gość no faktycznie
przez internet mozna sie poznać i owszem i ja to przerobilam uwazam że to przynajmniej jedyne miejsce gdzie kogoś moge poznać tylko broń boże roić sobie zwiazek na wieki. Takie wnioski można dopiero wysnuć po przejściu znajmosci w realne życie. Myśmy zamieszkali razem i niestety nie udało się nie pasowalismy do siebie charakterami . Dziewczyny i nie róbcie sobie wielkich nadzieji po klikaniu rzeczywsitość robi ogromne korekty:(

a ja gadalam z moim obecnym facetem przez 2 lata na gadu.. przez 1,5 roku w ogole nie chcialam sie z nim spotkac ani nic bo dla mnie zwiazek na odleglosc to nie to(przynajmniej tak mi sie wydawalo he) a teraz no jestesmy ze soba hmm od grudnia chyba i jest wspanialy!! coz probem jest jeden.. KM.. a dokladnie 420...

coz probem jest jeden.. KM.. a dokladnie 420... " co oznacza to zdanie bo nieskumałam? ja powiem tak nei mam faceta na codzien mi bo nie brakuje lubie swoja niezaleznosc...znajomosc z nim zaspokaja mnie w jakis sposob emocjonalnie w sensie wiem ze ktos mysli sobie o mnie, wysle miłego smska powie ze jestem sliczna , milutka itd pozartuje, poprzekomarzamy sie jak z facetem i mnie to wsytarcza na chwile obecna przyzwyczaiłam sie do bycia bez faceta

Gość nietakastara
szczera ..przyznaj ze sie zakochalas;)

a chodzi o to ze dzieli na 420 km.. i to jest najwiekszy problem.. heh wiesz zanim z nim zaczelam z nim byc i zanim sie zakochalam, mialam takie samo podejsie , nie chcialam facetow, wolalam byc sama, a teraz nie wyobrazam sobie zycia bez niego.. jak to sie pozmienialo :p

"Moj też ma od ch*ja wad jest zaj**iście zarozumiały ciekawe jaki bedzie w realu" Hehe :D to jest pierwsza wada a nie "od chuja" :P

Gość po ile macie lat szczera

Gość teztakmam....
Ja znam kogoś od 2 lat, przez pierwszy rok ta osoba nic dla mnie nie znaczyła, podświadomie "wiedziałam", że nic by z tego nie było :) Niedawno to się zmieniło, zależy mi na nim, ale nie daję mu tego odczuć i na pewno nie dam. Nie chcę, żeby wiedział.

Gość teztakmam....
Hmmm.. trudno powiedzieć.. On często daje mi do zrozumienia, że jest mną zainteresowany. W głębi duszy mu wierzę, ale rozum podpowiada, żeby nie być naiwnym ;) I to właśnie rozum wygrywa

Gość upupupupupupupup

Gość internetowazona
Ja przez internet poznałam mojego męża, dzieliło nas 2000 km i nie jest on jakims Berberem, tylko Polakiem, więc nie rozumie jak ktoś może mówić ,ze nie można sie w kims zakochac przez neta. A owszem można, jest to o wiele lepsze, bo wtedy nie zwracamy uwagi na wygląd tego człowieka. No ale spotkać się trzeba, bo czasami cos moze jednak nie wypasc tak idealnie;)

Gość hahhhhhhahaa
:D

Gość internetowaa
m