Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traskaa

nie cieszą mnie świeta

Polecane posty

Gość traskaa

zawsze lubiłam święta a teraz nic mnie nie cieszy ani wiosna ani święta :( mamy małe mieszkanie, dziecko ciągle chorujące, brakuje mi pieniędzy, sprzątać mi się nie chce, bo za chwilę i tak jest syf na nic perspektyw czy tylko mnie nie cieszy już nic?

Gość uupp
nie tylko ciebie mnie tez:( niemam pracy a jestem w ciazy niemam kasy na nic niebawerm rodze...ojciec dziecka stracil prace przez to nam sie nie uklada i wogole bezsens...wiec sama widzisz mam gorzej niz ty

Gość Marta1979....
Wspolczuje Wam kobiety ,ja poprostu nie lubie swiat,siedzenia za stolem i robienia dobrej miny....

dokładnie się zgadzam.. choć ja jeszcze się uczę to jednak święta żadnej radości mi nie sprawiają.. tyle przygotowań zamieszania porządków na dwa dni.. a potem od nowa to samo... i jeszcze siedzenie przy stole i wysłuchiwanie tych samych historii co w zeszłych latach i żali ciotek... przestrzegania wszystkich tradycji i poglądów... kilka godzin męczarni i robienia dobrej miny.. choć na co dzień jeśli mamy chęć to i tak możemy z tym \"kimś\" z rodziny porozmawiać...

Gość kflkhkjk
bez przesady,wiele ludzi ma ciężko, mnie święta cieszyły jedynie jk byłam dzieckiem, a teraz cieszy mnie to,że dziecko cieszy się z ładnego koszyczka,pisanek,zajączków- dla tych chwil warto się poświęci i święta przygotowac. a ja w wielkanoc pracuje a w pon. to już ani my nigdzie nie jedziemy ani do nas nikt nie przychodzi- czas dla naszej tro\ójki :)

Gość mama_d_mama
mi też jakoś bardziej smutno w tym roku.

Gość kflkhkjk
cieszmy się wiosną i piękną pogodą, święta nie są po to aby narobic się po pachy dla ciotek,babc itp. nie na porządkowaniu, zakupach święta polegają na szczęście.

Gość a mnie jak cholera
bo mąż mnie właśnie wkurzył na maxa, chodzi przeprasza, ale przesadził i trudno niech zacznie już dziś gotować i sprzątać bo przyjedzie do nas jego kuzyn na święta, a ja powiedziałam, że się nie ruszę i nic nie zrobie 😭

Matko dziewczyny ja mam wrażenie czasem że na tym forum siedzą same niesamodzielne, dobite życiem matki. Nie macie ochoty słuchac ciotek przy stole to po śniadaniu bierzecie malucha i wszystkich chętnych i na spacer. Nie chce wam się piec ciasta to kupcie. Nie chce wam się czegoś gotować- to samo. Nie chce wam się wychodzić z domu- to spędźcie czas tylko znajbliższą rodziną. Swoją drogą u nas na święta są wszystkie ciotki, kuzyni itp. 30 osób przy stole, a ja to uwielbiam :) Właśnie spacery taką gromadą, wygłupy, nabijanie się z kuzynów, sadzanie babci co chwile na miejsce, bo nie może usiedzieć :), pyszne jedzonko, wspólne wyjście do kościoła.