Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanieppokojona bardzo

pomocyyyyyyyy wejdzcie prosze!

Polecane posty

wiec tak: mam problemy z waga , ale nigdy nie czulam sie zle, bylam nawet duzo grubsza wczesniej i nie czulam sie zle, od jakiegos czasu mam problemy. raz myslalam ze mama zawal, czykal ucisk po lewej stronie w syi i w piersi jakby ktos mi siadl na piersi, ale przeszlo bylam u lekarza i napewno to nie byl zawal, nie wiedzial co to bylo, czasem oddycham normalnie a casem moge zlapac tylko polowe oddechy, mam zgage,ciagle mi sie odbija, jak tylko cos zjem to wraca mi sie to do przelyku ale zwymiotowac nie moge, czesto mam zatwardzenia lu bprzeewczyszczenia na zmiane,kiedy cos zjem lub wypijhe nawet lyk przuch mi puchnie jka balon w obrebie zoladka, czuje kwasnosc w ustach, szubko sie mecze, ajak jestem w domu to mi zimno a jak na dworze gdzie jest 20C wiec nie tak goraco to leje sie ze mnie straszliwue, nie wiem co to moze byc, boje sie, jestem za granic, pomocy zjnajoma pielegniarka mi mowila ze moze tarczyca, moze nerwica a moze choroba X , moze ktos takie objawy mial? ps. dodam ze jak bylam mala to mialam operacje na zwezony odzwiernik

???????????????????????????????????????/

Gość zulu_gula
tarczyca na bank.

no jade na swieta do domu, to sie zbadam ale tak sie zastanwiam czy robic wszytko czy pod katem wlasnie tarczycy tylko, no bo nawet racowac normalnie nie moge bo odrazu w glowie mi sie kreci i jestem wykonczona, a jestem studentka mussze dorabiac na boku bo studia za granica to ciezki kawal chleba finansowo :( nie wiem co sie ze mna dzieje, ale no tak pod katem tarczycy to moze sie zgadzac zwlaszcza te wahania wagi i bole imitujace bole kardio... ehh nie wiem sama

a czemu nie pojdziesz do lekarza za granica zalezy jeszcze gdzie mieszkasz bo jak w Uk to faktycznie nie wesolo bo to nie lekarze a ciamajdy do szescianu. jak pojedziesz do polski opwoedz wszsytko lekarzowi on na pewno zleci odpowiednie badania. http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=1417&cat=nb Prosze o glosik na moja coreczke :) dziekuje

Gość zaniepokojanoia bardzo
mieszkam w Paryżu, bylam u lekarza ale on mi powiedzial ze nic nie widzi i zebym zrobila badania a ja , a tu za badania wszytkie i kazda czynnosc sie placi a zwracana kasa jest po miesaicu dpiero i to tylko 80% wiec czekam az pojade do domu bo zrbie szybko po znajomosci i za free

Gość zaniepokojna bardzo
uppppppppppp

??>?????????????????????????/