Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mu pomoc

prosze o rade wazne

Polecane posty

Gość jak mu pomoc

zaczne od tego ze juz nie wiem jak pomoc mojemu mężczyżnie. moj partner jest strazakiem i kilka dni temu pojechall do akcji gdzie zginelo 4 letnie dziecko. od tamtej pory nie mam wogole z nim kontaku. wiem ze byla u nich pani psycholog bo zawsze po smierci dziecka wysylaja go ale on nawet z nia nie rozmawial. wraca ze sluzby wlacza telewizor i oglada caly dzien TV albo spi, raz widzialam jak nawet ocieral łzy. pracuje juz 2 lata i wiem ze mial juz kilka zgonow czy to w pozarach czy w wypadkach ale teraz jest jakis dziwny taki nieobecny. martwie sie o niego wiem ze bardzo lubi swoja prace ale nie mam juz pomyslow jak mu pomoc. prosze doradzcie bo nie wiem co mam juz robic...:(

Gość żona policjanta
Poniewaz twoj facet wspolpracuje w takich sytuacjach z moim mezem to powiem Ci tylko tyle. PRZEJDZIE MU . Moj maz (policjant) jak ma taka sprawe to wraca z pracy pije flaszke 0,5 po czym kladzie sie spac. Chodzi o to ze szkoda im malego dziecka. Dorosly zawsze cos przezyl, a male dziecko jest niewinne. Jeżeli nie da sobie z tym rady to znaczy ze sie nie nadaje do tego zawodu. Moj mąz nigdy nie przynosi pracy do domu, wiem kiedy jest kiepsko bo troszke to widac ale nigdy o nic nie pytam. Jak chce to sam mowi. Wiem tylko tyle ze lepiej sie nie wtracac jak jest silny to niedlugo dojdzie do siebie.