Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamama23mamamama

czy wypada dla chlopca fotelik w tym kolorze?

Polecane posty

fotelik ladny i niby dziecko to dziecko nie ma jakis restrykcji ale ja jednak jestem zdania ze chlopiec to musi byc chlopiec i w rozowym to tak jakos glupio :P i wszyscy beda mowic jaka sliczna dziewczynka :P fotelik ladny ale ja kupilabym inny kolor...

Moim zdaniem to nie przeszkadza. Fotelik to fotelik. Ma spełniać funkcję bezpieczeństwa i tyle. Ja na Twoim miejscu bym się tym nie przejmowała kompletnie.

Gość uważam że nie
uważam, że nie ponieważ i tak będziesz z tym fotelikiem chodziła czy to do lekarza czy na zakupy a po co Ci wysłuchiwać o jaka śliczna dziewczynka, niestety ale kolor różowy kojarzy się tylko z dziewczynkami!

Gość mamamama23mamamama
fotelik bedzie sluzyl jedynie do wycieczek samochodem osobiscie nie mamy auta ale wiadomo,ze w razie potrzeby musi byc zwlaszcza do wypadow ze znajomymi:O ja sie kolorem nie przejmuje bo dziecko to dziecko jest male i nie widac plci ale maz niezadowolony:O w sumie tylko daszek jest caly w jasnym rozu:O

Gość mamamama23mamamama
Answering problem w tym,ze ja juz posiadam ten fotelik...

jeśli nie macie samochodu i fotelik będzie używany tylko okazjonalnie to ja nie widzę żadnego problemu, a chyba nie ma sensu wydawać kasy na coś, czego użyjesz tylko kilka razy.

zgadzam sie z Gryzzelda. jak masz to nie masz po co wydawac na cos czego nie bedziesz prawie uzywac. co innego jakby to bylo caly czas w uzyciu to faktycznie nie chce sie sluchac: O jaka ladna dziewczynka a jak ma na imie? :) ja kupilam zielony, uniwersalny kolor. moj maz jednak tez by sie nie zgodzil na rozowy dla synka. mial taki sweterek szary z myszka mini i ile ja sie nasluchalam za mam dziecku nie zakladac bo to dla dziewczynki myszka mini :d tak samo skarpetki mialam czerwone z rozowym malym paskiem to tez mi powiedzial ze z rozowym dla chlopca? i co ja chce z jego syna zrobic. :D sprobuj sie z nim dogadac ze rzadko bedziecie uzywac to nie ma sensu placic dodatkowo

Eee jak już kupiłaś to nie ma sensu gdybać. I tak dłużej niż 10 mies nie pojeździ. Bo to ten dla niemowląt, tak?

Gość mamamama23mamamama
tak! do 13kg... pytam bo mnie sie podoba i dla mnie nie jest to niestosowne nawet dla chlopca a maz kiwa nosem(nie dziwie sie) ale takiemu maluszkowi wszystko jedno:P

Dla mnie to w ogóle by nie miało znaczenia. Moja szwgierka miała wózek dla dziewczynki czerwono-różowy w kwiatki i i tak wszyscy się pytali, chłopiec czy dziewczynka. Także gadaniem ludzi nie ma co się przejmować.

Gość ffghyrrw
Kup tani kocyk polarowy lub pieluche flanelową w kolorze (Chłopiecym).Powycinaj w nim dziurki w miejscach gdzie przeciagniesz pasy od fotelika.Bedziesz miała (wyściółkę) w kolorze chłopięcym.Ty bedziesz zadowolona i mąz przestanie marudzić.