Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kromka69

Problem ze wzwodem

Polecane posty

Gość kromka69

Mój chłopak ma problem ze wzwodem... Za nim zaczniemy sie kochać jest wszystko OK. Ale jak już założy prezerwatywe penis staje się miękki.. No i znowu jak ja ściągnie to członek jest z powrotem twardy. Coś jest nie tak i oboje nie wiemy co.. Nie wiem czy też nie jest troche mojej winy w tym.. moze nie umiem tak bardzo mocno zadziałać na niego zeby poźniej tak sie nie stało. Chce wszystkiemu jakoś podołać, on jest załamany bo nie wie co z tym robic i nie chce się ze mna kochać bo nie chce sie kompromitować.. Co mam robic ?:(

Gość krócej zakładać gumę
:classic_cool:

Gość kromka69
Ale on ją szybko zakłada... albo czasami mówi ze nie umie jej całej naciągnąć "do końca". Ale co z tego jak od razu ją założy członek jest juz miekki :(

Gość ppppppppppppppppp
uczulenie na lateks? objawy pasują

Gość kromka69
No właśnie to podejrzewamy ze jest uczulony na lateks.. probowalismy z innych firm prezerwatywy i nic.. dalej to samo :( A co robić jeśli jest uczulony na lateks? A on nie chce żebym brała tabletki antykoncepcyjne bo uważa ze za bardzo zniszczy mi to zdrowie :(

Gość ppppppppppppppppp
kupcie prezerwatywy nie lateksowe sa dostepne w aptekach

Gość kromka69
No może to coś pomoze... On własnie podejrzewa ze jest uczulony na lateks, na ten balsam który jest w srodku :/

Gość ppppppppppppppppp
Durex Avanti

Gość kromka69
Dzięki.. mam nadzieje że to coś pomoże.. A jak mogę na niego zadziałać.. tak żeby był długo podniecony a nie daną chwila?

powiem prawdę...mi też nie staje przy tłustej doopie :( ______________________________________________ :o

Gość ppppppppppppppppp
reset jak mi przykro. ja mam dużą pupę i jakoś na podniecenie moich facetów nie narzekam, przeciwnie uwielbiają ja

Gość kromka69
Daruj sobie takie komentarze! :/ Ciebie też to kiedyś moze spotkac!

Gość kromka69
ja tez nie mam małej.. ale bardzo się mu podoba i lubi ja.. Wiec "RESET" zmień forum lub nie zabieraj głosu ;]

Gość ppppppppppppppppp
co do podniecenia ci niepomoge, ja mam taki egzemplaz ze za kazdym razem jak mnie widzi to jest podniecony, wystarczy mu cos na ucho powiedziec czy załozyc bluzke z dekoldem i gotowe :)

Gość Prezerwatywę trzeba
zakładać przy pełnej erekcji bo jak nie to często opada a jak to nie pomoże to inna antykoncepcja a jak to nie pomoże to trzeba się zbadać czy przyczyna nie jest uwarunkowana innymi czynnikami np. cukrzyca ciśnienie itp.