Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lokata dla dziecka

Lokata dla dziecka - szukam

Polecane posty

Gość Lokata dla dziecka

Poszukuję banku, w którym mogłabym zaożyć dziecku lokatę na kilka tysięcy pln. Lokata ta powinna byc zalozona na dziecko ( które ma obecmnie 9 lat) i chciałabym, żeby nikt nie mógł ruszyć pieniędzy do czasu, aż dziecko ukończy 18 lat. Macie jakies pomysły, bo ja tracę nadzieje, ze jest to mozliwe.... Regularne oszczedzanie nie wchodzi w gre...

Gość inflacja ci to wszystko zje
😴

Gość Lokata dla dziecka
to co zrobić? Chce dać kase dziecku w prezencie, a nie chce zeby rodzice położyli na nich łape....

Gość Lokata dla dziecka
Planuje dac ok 4tys. za to ziemi nie kupie.

Gość alejkaa
moze dobrym rozwiazaniem jest konto oszczednosciowe. procent mniejszy niz na lokacie ale to dlugotrwala sprawa i w kazdej chwili kase mozna wybrac tylko watpie by mozna je bylo zalozyc na 9 letnie dziecko teraz sa takie jakies policy ubezpieczeniowe... moze cos takiego an dziecko mozna zalozyc... najlepiej jak bys sie wybrala do jakiegos doradcy... ewentualnie zadzwonila... tam cos mzoe wymysla:)

Gość Lokata dla dziecka
No wałsnie to ma byc prezent wiec szukam czegos co mozna wystawic na dziecko. A zalezy mi zeby rodzice nie mieli dostepu do tej kasy...

Gość Lokata dla dziecka
Nikt nic nie doradzi?? Zostaje mi dac kase rodzicom????

A pytalas w bankach? naszemu synkowi zalozylismy konto oszczednosciowe i do 18 lat nie sa pobierane zadne oplaty za prowadzenie konta. do konta mam dostep ja i on jak skonczy 18 lat. ale bez dostepu to nie wiem czy to mozliwe. :O