Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfsfssf

Wakacje z 1,5 rocznym dzieckiem

Polecane posty

Gość fdfsfssf

spieram sie własnie z partnerm. Ja myslałam zeby pojechac nad morze. Od nas to 4-5 h, a on wymyslił Bieszczady mieszkam przy granicy z Niemicami ( zachodani czesc kraju) wiec podróz moze byc wieksza niz 10-11 h co o tym myslicie? Dziecko moje nie bardzo moze usiedziec obecnie w miejscu, lubi biegac, byc na swiezym powietrzu. Czy jest w stanie wytrzymac taka długa podróz?

chodzi ci o dziecko, czy o to że nie bedziesz leżęć na plaży? pieprzysz głupoty, w czasach pamprsów podróz z dzieckiem nie jest utrapieniem. Pakuj plecak i w góry to lepsze niż leżenie na plaży pełnej ludzi i ryku.

Gość kruleffna
jezu,a po co tak wszystko dopasowywac pod dziecko?! widocznie maz ma ochote to czemu macie nie jechac.co za problem.robcie po drodze przystanki albo jezdzie w nocy i tyle.

Gość a ja powiem
ze uwielbiamy jeździc w gory, ale wybralismy opcję morze. Tez 1,5 roku miał. Bawił się świetnie w tej duzej piaskowncy, powdychał jodu i my sami tez naprawde odpoczelismy. A przeciez chodzi o wypoczynek wszystkich, prawda?

Gość fdfsfssf
w ubiegłym roku bylismy nad morzem mielismy srednia pogode, ale mały i tak miał radochę chodził prowadzony za raczki bradzac w morzu , bawił sie w piasku ....nie jestesmy z tych co leza.....zwiedzilismy niemcy od strony wybrzeza w miare mozliwosci, teraz wyjazd chcielismy połaczyc z rowerami w Swinoujsciu sa swietne sciezki rowerowe. Po prostu jak jechalismy teraz do kotliny Kłodzkiej z dzieckiem na sylwestra juz dosc ciezko znosił podróz, nie chciał siedziec w foteliku płakał, prezył sie, robilismy w miare mozliwosci przystanki,a to wiadomo inaczej zim a w kwestii ubierania, przewijania....Stad az takim entuzjazmem Bieszczady nie sa dla mnie hmmmm

no właśnie , bieszczady nie dla ciebie i tu jest cały problem. A nie w dziecku

Gość a ja powiem
Kurcze dajcie spokój. A co to matce nic od życia sie nie należy??

Gość a ja powiem
Dziecko i tak będzie szczesliwe bo najwazniejsze zeby tata był i mama. I nie ma dla niego znaczenia gdzie bedzie. A wy musicie podjąc decyzje zebyscie oboje byli zadowoleni. Bo najgorsze jest jak jedno jedzie bo drugie tam chce wtedy jeden psioczy na drugiego i wypoczynek do d**y.

Gość fdfsfssf
niektórzy do konca nie rozumieją, zazwyczaj czynnie spedzamy wyjazdy . Bedac w kotlinie Kłodzkiej zwiedzilismy wszytskie msc uzdrowiskowe , a ponadto morze chcielismy połaczyc z rowerami . Jak mały miał 9 msc bylismy w Zakopcu ( gubałowka, skocznie, Słowacja- tatarlandia, wjezdzalismy z nim na szczyt wyzszy niz Sniezka, Morskie oko - wszedzie tam bylismy), ale wtedy tylko siedział , nie chodził samodzielnie , podroz w foteliku nie sprawiałą mu problemu, a teraz to jest problem, płączu prezenia, a przeciez nie bede go wypinac z pasów bezpieczenstwa, kazda podróz nawet jak jedziemy do tesciow 70 km zaczyna stwarzac problem

Gość a ja powiem
musicie jechac w nocy. My jechalismy nad morze 8h w nocy i było ok. A z powrotem postanowilismy jechac w dzien i MASAKRA! Nigdy więcej.