Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasik - ona

trądzik czy to facetom przeszkadza

Polecane posty

Gość smutasik - ona

tak jak w temacie? Przeszkadsza wam bardzo jak dziewczyna ma trądzik???? Ja mam straszny i się teo wstydzę do tego stopnia że niekiedy mam blokade aby się rozebrać przed swoim chłoopakiem. on mówi że podobam mu się taka jaka jestem i żebym się nie przejmowała tym bo on mnie kocha!!! a więc drodzy koledzy co o tym sądzicie

facet dobzre Ci powiedział - jeśli Cię kocha to mu to nie bedzie przeszkadzać, ajk raz sie pzred nim rozebierzesz to potem będzie juz łatwiej;) i sie tak tym nie przejmuj

Gość smutasik - ona
już nie raz się przed nim rozebrałąm ale niekiedy po prostu włącza mi się blokada

Gość smutasik - ona
walczę z tym od jakiś 7 lat i nic za bardzo nie widać :(

nie jest obrzydliwy o ile osoba ogólnie o siebie dba no i trądzik sięprzecież jakoś tam leczy a kiedyś w końcu mija - zależy też o jakim trądziku mówimy -parę niedoskonałości jest ok a jak coś poważniejszego to dermatolog, ale ogólnie nie jest jakiś obrzydliwy - jak masz fajną buźkę to trądzik nie przeszkadza :) i uwierz swojemu facetowi jakby mu przeszkadzał to by się z tobą ie zadawał raczej nie??

Gość Kocyk
Dla mnie też trądzik jest blokadą.Często psuje to między nami relacje,oczywiście z mojej winy :| Po prostu czasem patrząc w lustro jest mi tak niesamowicie przykro,że potem kiedy się spotykamy to cała się zakrywam,jego to oczywiście denerwuje,bo jesteśmy ze sobą 4 lata,a znamy się 7,więc widział mnie już z każdej możliwej strony.Myślę,że na pewno w jakims stopniu mu to przeszkadza,wiadomo.

Gość smutasik - ona
tylko jakoś nie przechodzi mi to..... :( wiem że mnie kocha takieggo chłopaka kochanego jak on to ciężko znaleść zdarzają się dni takie że łapię doła i jak patrze w lustro to płakać mi się chce

oj laseczki przestańcie się dołować -ładnej buźki trądzik nie oszpeci mocno. A leczycie się jakoś?? Ile latek macie?? Moja koleżanka brała jakiś taki silny lek i wygląda super - ma cerę lepszą teraz ode mnie :D a i tak nie było źle bo ładna zawsze zniej dziewuszka była i wy pewnie też jesteście - wasi facecie przecież nie musza z wami być jak nie chcą a jednak nadal są :)

Gość smutasik - ona
mam 21 lat a walczę z trądzikiem od 7 lat.... już tyle miałam tych maści tabletek i nic ;(

prawik - staram się pozytywnie myśleć - inaczej się ie da normalnie funkcjonować na tym padole ;) smutasek - może zmien lekarza skoro tyle czasu się męczysz i nie widzisz efektów

Gość smutasik - ona
już u kilku byłam jedna do takiego stopnia mi twarz doprowadziła swoimi specyfikami że jak myłam twarz samą wodą to płakałam z bólu

Gość smutasik - ona
szczerze to miałam nawet odrobinę większy teraz była kilku miesięczna poprawa jeśli tak to można nazwać bo nigdy całkowicie się tego paskudztwa nie pozbyłam a teraz z powrotem wszystko wraca

usprawiedliwiasz swoje nie próbowanie bo albo się boisz i dlatego wymyślasz sobie te dziewice, sexy analne, trądzik, brzydotę... albo... no bo podobno uważasz się za fajnego więc jakaś by cię zechciała 🖐️ "szczerze to miałam nawet odrobinę większy" no właśnie :) 🖐️

Gość smutasik - ona
wiem ale boję się że zacznie się z a innymi oglądać albo coś

Gość smutasik - ona
mam straszną blokadę przez to :( nie wiem jak się jej pozbyć bo wiem że on by chciał abym przestałą tak o sobie myśleć jest jeden sposób pozbyć się tego paskudztwa ale wydaje mi sie nieosiągalny

Gość smutasik - ona
właśnie chba nie ma żadnego :(

Gość smutasik - ona
słyszałam o izotekach dużo osób je chwaliło ale dla mni esą nieosiągalne ze względu na cenę :( ;(

smutasik - z tego co wiem to izoteki nie sa jakieskoszmarnir drogie bo to już ie jest jakaś taka nowość - z może gdzieś poprcuj np. w weekendy

Gość smutasik - ona
zależy dla kogo bo jak czytałam 150 zł miesięcznie to dla mnie kolosalna suma ja pracuje i studiuje zaocznie zapłacę za szkołe to mi dużo nie zostaję a muszę jeszcze mamie trochę kasy dać