Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

ZWIADOMIENIA O ŚLUBIE... ???

Polecane posty

Czy dajecie zawiadomienia o slubie rodzicą swoich przyjaciół z którymi znacie sie latami , jeżeli macie z nimi dobry kontakt i bardzo dobrze się Wam rozmawia i w ogóle?

informuję znajomych,że jeśli mają życzenie to mogą przyść na ceremonię zaślubin,i ich rodzice również,jedak przyjęcie weselne tylko dla najbliższej rodziny.

Ja będę mieć zawiadomienia, dla znajomych ze szkoły w formie mejlowej, dla innych znajomych, znajomych przyjaciol, znajomych rodzicow - forma papierowa.

Gość czarna koala
oczywiscie że dajemy. sąsiadom, rodzicom przyjaciół, rodzice swoim znajomym... wszystkim których chcielibyśmy widziec w kosciele a nie mamy możliwosci zaproszenia na wesele.

Gość szara ada
Ja żadnych zawiadomień nie planuję Ludzi z pracy zapraszamy ustnie na ślub ….a żeby tak zawiadamiać wszystkich znajomych, to nie….. może bliżej ślubu wpadnie mi taka myśl do głowy, ale wtedy albo zadzwonię albo maila po znajomych poślę ….ale wątpię

Gość czarna koala
no ale przecież logiczne że nie wszystkim znajomym, ale jak mama chce zaprosic na śłub swoje dwie koleżanki to czemu nie? mi to nie robi różnicy przecież, w kościele się zmieszczą. w pracy przyczepiłam też pisemne zaproszenie na tablicy ogłoszeń. linko555, może Ty masz złe stosunki ze swoim otoczeniem i Cię dziwi fakt zaproszenia sąsiada na ślub. ja takich problemów nie mam, a sąsiada bardzo lubię. może jestem nienowoczesna, ale uwazam że zapraszanie mailem lub SMSem to zapraszanie na "odpierdol się". Zwłaszcza jeśli chcemy w ten sposób potraktować osoby starsze. zaproszenie w formie papierowej jest ZAWSZE w dobrym tonie. o innych metodach można by dłuuugo dyskutować.

Gość OsoleMiooooo
a my to nawet zaproszeń na ślub nie rozdawalismy, naszymi gośmi będą rodzcie rodzeństwo i poza tym znajomi - wszysy poniżej 30stki - więc wystarczyło osobiste zaproszenie . jedna kumplea mieszka w UK, to dostała zaproszenie w mailu.

Gość rodzicOM a nie rodzicą
:O

No i kiedy dajecie te zawiadomienia dla rodziców? Wtedy kiedy idziecie roznosic , rozwozic zaproszenie?

Gość czarna koala
no jakoś tak. jak ich zobaczę. jak idziemy wręczac do przyjaciółki zaproszonej na wesele to od razu damy jej rodzicom i tak dalej.