Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiecista

masakra

Polecane posty

Gość Kwiecista

Zakochalam sie w chlopcu w wieku lat 11 . Podobnie miedzy nami cos zaiskrzylo. Od tamtej pory , przez te dluuugie lata siebie ciagle obserwowalismy nie zamieniajac ze soba ani slowa, tylko patrzenie na siebie z blyskiem w oczach, zawsze na siebie przypadkowo na siebie wpadalismy. tak bylo przez cale gimnazjum. Jakos o nim zapomnialam.W liceum Rozpoczelam prace jako hostessa na promocjach. W ktorys weekend akurat on tez pracowal na promocji jeszcze alejke obok mnie. tylko sie patrzal... ja tez... milczenie... tydzien pozniej od tego zdarzenia ja sie wyprowadzilam niespodziewanie. Nie potrafie o nim zapomniec. Przez niego nie potrafie miec jakiegokolwoek chlopca . Nie ma dnia abym o nim nie myslala. W tym roku ponownie wrocilam na stare smieci. Niestety go nie spotkalam. czy przegapilam prawdziwa milosc??? Nie wiem co on mysli o mnie, jakie ma zdanie...:) Lepiej bym sie czula jakby mial kogos,a nikogo nie ma... Nie wiem. NIGDY SZCZESCIA W ZYCIU NIE DOZNALAM WIEC NA NIC NIE LICZE. Dziwna sytuacja...

Gość Kwiecista
znam:P

Gość Samisamusen
A nie sadzisz, ze wyidealizowalas go sobie przez ten czas? Nawet, gdybys teraz z nim byla, to raczej na 100% czekaloby cie rozczarowanie. Bo kazdy czlowiek ma wady, tylko nie ten, ktory w naszej glowie siedzi...

Gość nietakastara
jak go spotkasz .to spróbuj do niego zagadac...tak na luzie po kolezensku...kto wie moze sie zakochacie w sobie :)

Gość Kwiecista
tez fakt:( Tylko jak zejsc na ziemie???:) jak zmienic do niego nastawienie???

Gość nietakastara
nie zmieniaj nastawienia tylko sie z nim za kumpluj a milosc sama przyjdzie

Gość Samisamusen
Wlasnie dobry pomysl dziewczyny podaja. Poznaj sie z nim, jak z kumplem. Bez oczekiwan. I wtedy zobaczysz, czy to rzeczywiscie to.

Gość Kwiecista
nie potrafie:( Nie mam takiej okazji....L( pozyjemy zobaczymy....

Gość asf1rf1fas
Poszukaj go na NK...

Gość Kwiecista
moze dam sobie spokoj z tym wszystkim... dziekuje:*