Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frytkaaa7171

Jak się mam odegrać poradzcie cos!!!!!!!!

Polecane posty

Gość frytkaaa7171

A jednak mój chłopak się z kims spotyka a mówił ze potrzbuje luzu i chce być sam ale szybko się pocieszył! Wczoraj śledziłam ich i urzadził w domu impreze na która oczywiście mnie nie zaprosił była na niej ta pudlica (blond loczki) jego sąsiadka bawili się wyśmienicie z tego co widziałam a ja sie przekonałam na własne oczy że robi mnie w ch..a! Potrzbuje odzyskac od niego pare rzecy które kiedys mu podarowałam a mają dla mnie dużą wartość sentymentalną (poduszka z moim wizerunkiem - nie chce żeby już sie do niej przytulał). Prosze was drogie dziewczyny o pomoc jak mam sie odegrać na nim i na niej bo wkońcu wzieła sie za zajetego faceta??????????

Po co masz się mscić? zrobisz z siebie tylko idiotkę.Powiedz mu, że znasz prawdę i chcesz swoje rzeczy i tyle

Gość pyzata
Ja na twoim miejscu bym chu... zajeba.. i odciela przyrodzenie. Naprawde!!! Jestes na pewno bardzo wartoscowa dziewczyna wiec takim bydlakiem sie nie przejmuj, bo nawet nie jest wart niczego tylko mocnego kopniecia w dup..:)

Gość ja jetemmmm...
mysle ze najlepsza zemsta bedzie dla niego fakt ze Ty dobrze sie bawidsz bez niego,ze jestes szczesliwa a on tak na prawde nie byl Ciebie wart.jesli bedziesz sie mscila on bedzie wiedzial ze zalezalo Ci na nim a to podniesie ejszce bardziej jego wartosc.

wpadnij w odwiedziny po cos tam - popros o kawe a w tym czasie zabierz co twoje :D

Gość frytkaaa7171
Kocham go ale okazał się zwykłym skur.....m wkońcu przejrzałam na oczy a bylismy prawie 4 lata i pojawiła sie ta pudlica i mi go zabrała :(( a ja tyle płakałam. nie chce się mścić tylko chce to jakos rozegrać zeby on i ona pożałowali tego! żeby dac im nauczke! wczoraj jak ich tam przyczaiłam chciałam wprosic sie na ta impreze i powiedzieć jemu i jej pare dosadnych zdań i wziąć co moje! napewno by sie zdziwli ale nie dałam rady! jedynie co nagrałam wszystko na dyktafon to co widziałam