Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czy sa tu dziewczyny ktore nie przyznaly sie do dziewictwa?

Polecane posty

Gość sisilyyyy

czy kazda powiedziala facetowi o tym?

Gość ja też się nie przyznam

Gość pochwala glupoty
jak widze facet ktory ucieka przed dziewica to debil i tyle i nie warto sie takim przejmowac ja bym raczej uciekal przed nie dziewica

a czemu niby sie nie przyznawac? to dziewictwo to wstyd? cholera, wiedzialam, ze sie zestarzeje i nie bede rozumiec mlodych ludzi, ale zeby w wieku 18 lat :D ?

Gość takaJednataka
ja i z prespektywy czasu wiem, ze glupia bylam

Gość wlasnie ta..
dziewczyny! mama 24 lata zrobilam to z chlopakiem z ktorym bylam ale ktorego nie kochalam bo chcialam to miec za soba..ale to nie jest wysjcie z tystuacji..etraz zaluje..bo wiem ze kiedys ten wlasciwy dziekowal by miz a to..ehh

a propos roznic pomiedzy dziewczynami i chlopakami: no ja kiedys na imprezie kumpla zaliczylem 2 klientki :D no to ladnie, kozak ;d no i czym sie chwalisz? tez kiedys mi sie udalo z 2 typami przespac w jedna noc dziwka...

jakbym sie bzykneła z pierwszym lepszym to nie miałam bym zalu ze nie zostawiłam tego"cennego":O daru dla innego bo nie uwazam zeby to było cos cennego i było miara czeko i kogo kolwiek miała bym jedynie wyrzuty sumienia bo taki mam charakter nie potrafiłabym sie bzyknac z kolesiem którego znam dzien raz byłam powiedzmy bliska takiego spotkania ale w pore sie opanowałam i do dzis jak o tym pomysle to mam ciary:O a sex friend nie wchodzi w gre bo mam za miekkie serce