Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

czy kierowcy BMW to bezmozgi??

Polecane posty

Gość Ha ha ha ha ha
DO - pytanienaswieta po piwersze jestem kobieta. Samochod to nie inwestycja ale przyjemnosc i jak dla mnie i meza, hobby. Wiec glupota dla mnie wydanie takiej kwoty nie jest. Nikt nikomu do portfela zagladac nie moze wiec trudno osadzac co jest glupota...

KAŻDE AUTO z wielką rurą wydechową, oblepiona jakimiś nalepkami (smoki itp) oraz przyciemnionymi szybami, przerobionymi światłami i dobiegającymi ze środka dźwiękami "bum. bum, bum" lub "umcyk umcyk umcyk" jest dresiarskie i obciachowe :D

Gość pytanienaswieta
przyzna szczerze ,ze nie widzialam takiego jak jezdze na drodze na pewno by sie wyroznial

Gość LOllipo SuIcidE
pytanienaswieta- ten nissan moze i dobry wóz ale ma piotforrnir przekombinowany design, tył wyglada komicznie , nie podoba mi sie . BMW wyglada o neibo dostojniej

Gość Ha ha ha ha ha
A dodam jeszcze ze jesli serii 7 to nie z silniczkiem 3.0 tylko benzyna 5.0. Ten samochod wazy prawie 1900 kg wiec 3 litry deisel to niewiele. Moje X3 wazy 1800 kg i 3.0 sd jest ok ale bez szalu.

Gość pytanienaswieta
ha ha ha ha -racje kazdy kupuje to na co kogo go stac i co uwaza za stosowne:) dla mnie poprostu szkoda kasy ,ludzie jak maja nadmiar pienidzy to zamiast je inwestowac kupuja drogie domy ,samochody zyja ponad stan a potem z milionerow -robia sie bankruty mam takich znajomych -ale kazdeg osprawa

Gość Ha ha ha ha ha
pytanienaswieta - widzisz taka jest roznica miedzy nami - dla mnie auto nie koniecznie musi byc tanie - jednak porownywanie Nissana do BMW to chyba przesada.... Dokladnie jak moj kolega z pracy ktory mowi ze jego Lexus jest prawie tak samo dobre jak BMW - wlasnie to slowo ''PRAWIE'' to roznica...

Gość LOllipo SuIcidE
ojje, ten satrzy nissan maxima wygladał lepiej niz nowy :-( moze nie kupuj tego nowego :)

Gość pytanienaswieta
ha ha ha -dla mnie bmw jest przereklamowane ,niczym sie nei wyroznia bo bmw jezdzi pol polski ,a nie lepiej jezdzic czyms oryginalnym ,czyms czego nie ma 100-setki na ulicach ? nie jestem snobem i dla mnie auto nie musi byc drogie ,ale funkcjonalne :)

Gość LOllipo SuIcidE
Jarek_84 - ok znzaffco, ja nei porównuje BMW do Lexusa porównuje tylko 3 marki mercedes-benz , bmw i audi( który w gruncie rzeczy jest VW :-() nie umeisz czytać gdzie było napisane ze nr 1 to bmw , nnr 2 to bmw analfabeto inteelktualny

Gość Ha ha ha ha ha
pytanienaswieta - a jak twoim zdaniem nalezy inwestowac pieniadze bo kupowanie domow to twoim zdaniem zly wybor. Samochod to nie inwestycja zgadzam sie ale dom jest inwestycja i to jedna z lepszych.

Gość pytanienaswieta
ja jezdże zaporożcem

Gość znaffca bryk
tedi_- ta byłą fajna dopóki nei zbankrutowała i kupili ja hindusi :) :)

Gość pytanienaswieta
lolipo solcide ale jest szybsze:) teraz ci w bmkach moge sie schowac 3,5 litra;D mi sie podba:) i tak pewnie za rok zmienimy ,ale ogolnie mogep owiedziec ze nissan to dobra marka ani razu nam sie nic wnim nie zepsulo chodzi jak przecinak

Gość znaffca bryk
pytanienaswieta- a apo co ci szybki samoachód w polsce na dziurowach drogach bez autostrad ha ha ha ha

Gość pytanienaswieta
ha ha ha hah -mialam na mysli kupowanie willi z jakimis basenami ,;) dla siebie nie na na sprzedaz .Kupowanie samochodu to strata kasy i nikt mi tego nie powie .

Gość pytanienaswieta
znaffca bryk ,to fakt ale to juz zapytaj mojego meza bo ja nim nie jezdze;)

Gość Ha ha ha ha ha
A ja lubie fakt ze samochod taki jak BMW nie jest (prawie nigdzie) reklamowany. Nie widzi sie reklam w telewizji (chyba ze serii 1 lub 316, 318 bo sa tanie jako auta dla firm).

Gość pytanienaswieta
ha hah ha pieniazki trzeba inwestowac zeby przynosily wieksze pieniazki:) doskonale wiesz oczym mowie;)

Gość pytanienaswieta
ha ha ha ogolnie ci powiem ze my narazie zaczynamy ze tak powiem sie bogacic i inwestowac a potem przyjdzie czas na konsumpcje oczywiscie w granicach rozsadku

Gość znaffca bryk
Ha ha ha ha ha- jasne przecież wszedzie rekalmy - widziałęm keidyś reklamówke BMw z muzyka the prodigy ,w polsce BMW słąbo sie sprzedaje , kto ma kase to kupi a kto nei to nei kupi - gdyby ludzie byli bardziej zamozni to byłą by bitwa, merc, lexus, bmw czy nawet alfa romeo

Gość Ha ha ha ha ha
DO - pytanienaswieta Wlasnie ciebie nie rozumiem. Mnie nie chodzi tylko o szybkosc - jesli by tak bylo to bym sobie zamiast X3 3.0 sd kupila Z4 3.0 albo 135i bo lzejsze to sporo szybsze. Nie chodzi tez o to ze nissan czy jakis inny samochod jest dobry czy zly. Chodzi o to ze nissan i BMW to zupelnie inne klasy samochodow a szybkosc jednego modelu nissana tego nie zmieni. Moim marzeniem jest X6 versja M ktora wchodzi na rynek ale narazie stac mnie jedynie (albo az) na X3 3.0 sd...

Gość znaffca bryk
na polskim rynku nei reklamuje sie dóbre luksusowych bo nei ma sensu