Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegro77

Allegro

Polecane posty

Gość allegro77

Witam!Chciałam zapytać czy kupujecie często ciuvhy na alegro i czy się to opłaca, jesteści zadowolone....? bo sama się zastanawiam ale boję się że szostranę oszukana....co kupujecie....moze linki jakies??

Gość Spokojna1
Każdy moze być oszukany i jakoś ludzie kupują. Przecież w sklepie też możesz być oszukana. Trzeba się po prostu nauczyć kilku rzeczy, podejścia, wiadomo że trzeba sprawdzać kto sprzedaje, ile ma komentarzy, czy jest z nim kontakt, jak przygotowana jest strona, opis przedmiotu itp. Poza tym jak będziesz kupować rzeczy za niewielkie kwoty to raczej nie ma obawy żę ktoś cię oszuka. Dodatkowo jeżęi się boisz to masz opcje płącenia bezpiecznego i jeżęli ktoś cię oszuka to dostaniesz pełny zwrot. Zapoznaj się najpierw z regulaminem Allegro czy innych serwisów aukcyjnych.

Gość popieram to co ktoś
wcześniej napisał. Trzeba uważać ale można kupić fajne rzeczy za niewielkie pieniądze. Ja kupiłam juz tak sobie kurtkę, sukienkę dwuczęściową i figi. Ze wszystkiego jestem zadowolona. Na allegro nie kupiłabym na pewno spodni, bo nie każdy fason dobrze na mnie wyglada, no i raz mam 36 a raz 38 w zalezności od kroju. Za to bluzeczki i sukienki jak najbardziej :)