Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soniqe

z blondu na brąz

Polecane posty

hej Kobietki. powoli zaczynają się święta. jak dziś sprzątałam wymyśliłam sonie zmianę koloru włosów. juz kiedyś o tym myślałam jednak przeszło mi. teraz na nowo... mam zielone oczy, dość jasną karnację, choc uzywam samoopalaczy i kolorek jest ładny lekko brązowy;) moj naturalny kolor to złoty blond. myslicie, ze pasowalby mi jasny brąz?

Gość salsasa
nie jak masz jasną karnację nie ja się farbuję na jasny brąz a zawsze wychodzi cienmy a jestem szatynką mam ciemną karnację i czasami jak mi wyjdątakie ciemne to myślę że za jasaną mam cerę do tych włosów

Gość buhahahahahahahaahah
a ja mam czarne tzn farbuje na ciemny braz i wychodzą czarne. ale ostatnio chodzi za mną zmiana koloru na ruuudy i troche sie waham, mam niebieskie oczy karnacja nie jasna ale tez nie ciemna :)

salsasa dzieki;) za mną chodziło kiedyś rozjaśnienie, teraz chcialabym ciemniejsze. juz sama nie wiem, ale moze rzeczywiscie mam za jasna karnacje (wgl apropo tego to strasznie ciezko sie opalam:/ to jest moj odwieczny problem) wracajac do wlosow moze wyprobuje najpierw jakas szamponetką?

Gość czarna-mamba
a ja mam strasznie jasną karnacje niebieskie oczy i byłam naturalną jasna blondynką. najpierw zmienilam kolor na brązowy a teraz na czarny. wyglądam swietnie. poszukaj w necie takiej stronki z kolorami wlosow. wklejasz swoje zdjecie do buzki z danym kolorem i ju8iz widzisz siebie. polecam