Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xytyxy

czy test ciążowy może się mylić ???

Polecane posty

Gość xytyxy

parę dni temu zrobiłam test ciążowy, bo od 2 miesięcy nie pojawił się okres, wyszedł pozytywny - ciąża...jajniki bolą mnie jak przed okresem a dziś, po wczorajszych intensywnych szaleństwach łóżkowych pojawiło się lekkie brunatne plamienie...już sama nie wiem...czy to błąd testu i okres czy ciąża...wybieram się dziś do lekarza, lecz nie wiem czy uda mi się dostać na badanie, a stres niebanalny...jak to z Wami było ? jakie miałyście odczucia czy fałszywe alarmy...proszę o odpowiedź kobiety, które tego doświadczyły, bądź są autentycznie obeznane w temacie

testy raczej w tą stronę się nie mylą. A po intensywnych szaleństwach mogło sie pojawić plamienie, bo mogliście troszkę "uszkodzić" szyjkę. Powodzenia u lekarza!

Gość xytyxy
o kurde, więc jednak mama ? :D a co z tym bólem jajników, czuję się dziwnie bo jak przed okresem..a test na plus, robiłam już test tej samej firmy i nie mylił się odnośnie braku ciąży, a pasek w tym pozytywnym zabarwił się wręcz błyskawicznie, po 5 minutach test nadal wskazywał 2 kreski

Gość raczej jak pisze poprzedniczka
sie nie mylą ale mogą wychodzić fałszywie dodatnio np w przypadku zażywania określonych leków jak i w przypadku torbieli na jajnikach. nie ma sensu gdybać - gin wyjaśni sprawę.

Gość xytyxy
no i patrząc wstecz, gdy jeszcze byłam nieświadoma, zaczęłam przynosić ogórki kiszone do domu i mieć niepohamowany apetyt na lody, lecz nie sugerowałam się tym bo zawsze lubiłam kwaśne rzeczy. no i pamiętny obiad, który mimo, że smakował mi pysznie nagle wywołał we mnie takie okropne mdłości , że zerwałam się od stołu

Gość xytyxy
leków żadnych nie biorę, torbiele? lecz czy one mogą się pojawić od tak błyskawicznie i bezobjawowo? też tak uważam, gin wszytsko wyjaśni, lecz stres podczas czekania na wizytę i ta niepewność jest okrutna :P

Gość hkc
mogą się mylić, mi kiedyś pokazał dwie kreski czyli ciążę, następnego dnia poszłam na badanie krwii i w ten wynik uwierzyłam, nie byłam w ciąży. kumpeli też pokazał dwie kreski i w ciązy nie była:P to był ten sam test - pretest

Gość xytyxy
hmm nazwy testu nie pamiętam, lecz jak widzę wszystko możliwe, tylko skoro to takie niepewne po co to cholerstwo wypuszczać na rynek :P okres nie spóźniał mi się jeszcze tak długo ...już 70 dni bez krwawienia

Gość raczej jak pisze poprzedniczka
wiesz co - skup się raczej na tym plamieniu, bo kolor brunatny nie jest dobrym sygnałem jesli to nie @. No i poczekaj co gin powie. Jak to już 70 dni to na bank będzie potrafił stwierdzić czy to ciąża czy nie i czy bije serce.

Gość xytyxy
wcześniej żadnego plamienia nie było, a wczoraj kochaliśmy się intensywnie w pozycji bardzo "głębokiej" , myślę że to stąd, pojawiło się z rana jednorazowo

dokładnie, z Twoich objawów to wygląda na ciążę, ale wizyta u gina jest niezbędna w celu jej potwierdzenia. Także jeszcze raz, powodzenia! I pchaj się w tej kolejce :P

Gość xytyxy
uch :D ciekawe cóż to się wyjaśni :D

Gość jjjjjjjjjjjjjj
:o

Gość xytyxy
czy jeszcze którejś z was test pokazał ciążę, gdy takowej nie było, mam na myśli już długi okres po ostatniej miesiącze, kiedy to już za późno na samoistne poronienie tuż po zapłodnieniu

Gość jjjjjjjjjjjjjj
💤

Gość xytyxy
jednak się nie mylił :P 8 tydzień ;) no teraz już 10