Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

sash ja cie zabije wlaz mi tu i to juz P

Polecane posty

sash co to za zmiana w twojej stopce? gdzie Ty sie cholero jedna podziewasz tak wogole? nakopac Ci do pupy? co sie stalo z tamtym topikiem?

:O:O:O:(:(:(:( Dlaczemu mnie zabijesz ?!, tam za duzo było napisane ;) Ei.. jesteś w stopce przecież :P Za duzo teraz tu moich kolezanek siedzi ;(

hehe oj nie bierz tego tak do siebie, zartowalam przeciez musialam cie jakos zwabic co nie :)

Zakladamy nowy topik na pogaduchy ?:P:classic_cool: KOlezanki mnie na Kafe odnalzały :P

jarek - z ciebie jest niezla polewka na lekcjach -buahahahaha x( fajnie A... nam opowiada o tobie x( jedno co ci powiem pokemon z ciebie jak nic xD xDxD^^

Gość bnfmkg
Buahaha Jarek - KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ano :P, hehe ale przynajniej mam z kim gadać , wiesz taki mały coming out :P:P:P A co do tego gdzie sie podziewam teraz to mi sie grono wtajemniczonych poszerzyło :P, wiec jest super :P Ja i One mamy fajne smiechy na Informatyce z Jarka tej zakały :P, weisz teraz to juz se tak o niczym nie popiszemy , tylko ogólnie bo tutaj duzo moich jest :P:classic_cool:

Gość zaaaaaaaaczyna soe
zaczyna sie wspolne lizanie dooopy :o :o :o

Tak w ogóle to Hey wszystkim ❤️ Śiweta , Lady - co tam u Was slychać ? No własnie Jarek debila przez neta z siebie robisz :O:O:O

mialo byc Fejkiem -buhahaha spadaj do swojego pokebola xD Asz przyleci i cie zaraz weźmie -haha

Gość bnfmkg
Gośk..zatkaj się już dziewczyno, bo się kompromitujesz..nawet poprawnie dwóch słów nie umiesz napisać..

Kurde nie wiem :O, ja wyjeżdzam dziś na wieczó do Wiednia do rodziny na świeta xD Wiec mnie do środy nie bedzie :) Jak coś to se wejde na neta :P, i na Kafe A z tym debilusem Jareczkiem nie ma co dyskutować , wsytarczy ze pisze a my lezymy i kwiczymy :P:P, Sierota :P

jarek daj juz spokoj, widocznie rajcuje Cie rozmawianie z gimnazjalistami jak to okresliles lubisz to co nie malenki? :D :P

Hehe, nei będziesz sie nudzić ?:P, bo ja tu sie teraz tak jakos nudze A Austria to co innego , ogólnie superr :D:D Jak tam Ci zycie leci :P:P?:classic_cool:

nie no raczej nudzic sie nie bede, a teraz lece z mama na zakupy :D Wesołych Swiat Wam zycze :*:* buziaki:)