Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczkafriens

z czarnego na blond ??? jak to zrobic??

Polecane posty

Gość laleczkafriens

chce zmienic kolor wlosow jak to zrobic??? miałam juz jedna przygode jak chccialam kolor zmienic:) hhe zaraz opowiem

Gość Spokojna1
Ciężko, trzeba mocnej farby i kilka razy farbować. A to się wiąże ze zniszczeniem włosów niestety. Także najlepiej nie robić a jeżeli tak to systematycznie z dobrym odżywianiem włosów w między czasie.

Gość laleczkafriens
wzielam sie ufarbowalam na czekoladowo a pokrylo mi same odrosty ehhehe niezly czad byl i strasznie wygladalam:P:

Gość laleczkafriens
wydaje mi sie ze wlosy po tym beda mega slabe a pozatym najpierw chyba rozjasniaczem o ile sie ne myle,,, hmmm tylko jak takie cos wyglada i przedewszytskim ile kosztuje:P

Gość Imagination1984
z czarnego na blond to Ci wyjdą co najwyżej rude, musisz poczekać aż odrosną i na Twoje wtedy do fryzjera rozjaśniaczem.

Gość laleczkafriens
uuuu to z 5 lat trzeba czekac heheh i oblesnie bede z odrostami wygladala:P

Gość laleczkafriens
napewno musi byc jakis sposob ??????? hmmmm

Gość jest tylko jeden sposob -
musisz stopniowo schodzic z koloru za pomocą baleyage najlepiej w kolorze twoich naturalnych wlosow plus jeden albo dwa inne odcienie wtedy odroty beda malo widoczne innej metody nie ma

Gość hahahhahahahaahhahaa
rudy cie nie ominie

Gość laleczkafriens
chce blond bo juz 2 lata chodze czarna i poprostu mi sie znudzil ! mialam juz rudy i uwaazam ze akurat w tym sezonie Rudy jest bardzo sexy!!1 ale chiala bym jednak odrazu blond !!!! napewno sa inne sposoby ,,,,tylko sie nie znacie

no jest sposob nmozesz probowac sciagac kolor u fryzjera ale wlosy sa potem dloslownie jak z gumy

Gość laleczkafriens
ja juz sama nie wiem,,, z tegio wynika ze jak nie chce zniszczyc wlosow to juz cale zycie musze miec czarne wlosy albio chodzic z oblesnymi odrostami:/

ja rozjasnialam baleyage i i tak mialam troche zniszczone, moja kolezanka sciagala kolor calych wlosw- i tak nie zeszla do blondu miala taki karmel raczej - i miala potem wsloy jak z gumy, a przed tym bardzo zdrowe, wydawala potem kupe kasy na odzywki, zabiegi i inne cuda...wiec jak wolisz:)

Gość nmvhjkt
Z ciemnej czekolady zeszłam na platynowy blond - bez cudow, dzieki zwyklemu rozjaśniaczowi:) oczywiscie u fryzjera. Położono mi pasemka - najpierw niewiele, potem, przy kazdym kolejnym farbowaniu - coraz wiecej i wiecej. Pelna transformacja trwała ponad pol roku, farbowanie co dwa miesiace (z malym hakiem). Wlosy mam super, w tej chwili jestem totalną blondynką;) a włosy mam za łopatki, geste i w dobrej formie:) Aha, maski stosowałam codziennie, bez intensywnej pielęgnacji po takiej akcji się nie da.

tez mnie czeka taka walka:o teraz mam ciemna czerwień a chce znów mieć mój blondzik😭 ja jedna stawiam na balejaż, nie chce mieć siana po dekoloryzacji u fryzjera:o

Gość Imagination1984
skoro twierdzisz że się nie znamy i nie dociera do Ciebie to co piszemy to idź do fryzjera i niech Ci doradzi.