Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna z mózgiem

Denerwują mnie te wszystkie brunetki farbujące się na blond i psujące nam opinię

Polecane posty

nam czyli NATURALNYM, ETERYCZNYM BLONDYNKOM = PRAWDZIWYM KOBIETOM :)

Gość józio
co kogo obchodzi jak się Mańka smrodzi

Gość myster didżej
:D :o

wiem, że zazdrość to smutne i przytłaczające uczucie, ale NA BOGA! - akceptujmy dary natury Bozia dała ci ciemne włosy to takie miej, mi dała jasny blond i takie mam :O

a już blondynka z czarnymi odrostami to szczyt niechlujstwa, choćby pachniała i chodziła w sukienkach Versacego, to szczyt głowy psuje wszystko :O

Gość hej hello
atrakcyjna z mózgiem ale masz zjechana psychę....sorry ale jak dla mnie to pokazujesz głupote blondynki z kawałow... :D

mięsem to i ja rzucać mogę, a że boli wypowiadana przeze mnie prawda to już nie mój problem i nie kwestia mojej psychiki :)

Gość atrakcyjna z penisem
a mnie rude dała

Gość kotka222
ja sie dziwie brunetkom farbujacym sie blond, bo nie ma poknijszych wlosow niz czarny

Gość hkc
no i fajnie że masz blond, nie fajnie że masz z tym problem, ale cóż zrobić

Gość wamanka
mnie tez to wkurwia!!!wrrrr potem wszyscy myślą że blondynki są głupie puste i łatwe a tak naprawde to tlenione brunetki z zazdrości że nie są na 1 miejscu u facetów złośliwie psują nam opinie!!!

Gość atrakcyjna z mozgiem
my blondynki robimy dobrze loda facetom bo mamy to w genach i wiem jak pracować języczkiem i główką, zresztą facet lubi czuprynę blon w okolicach swoich lędzwi - to strasznie odnieca :-) a brunetki chciałyby być takie jak my - możecie sobie pomarzyć :-)

Gość Czarny Kot Czarodzieja
Atrakcyjność Blondynek to głównie sprawa genów a raczej ich "rzadkości" bo blondynka o oczach niebieskich bądź zielonych to jednak nie co druga kobieta a np co 10

Gość ja niewiem
w tym momencie to obrazasz brunetki.myslisz ze bladynki sa lepsze? hmmm bo ja nie :P

Gość Czarny Kot Czarodzieja
Fakt nie powinny łazić na solar bo wyglądają koszmarnie w sumie przesadnie opalone brunetki też wyglądają koszmarnie jak są opalone zbyt mocno. Blondi są jak mówiłem rzadsze (te naturalne) ,ale nie każda blondyna jest symbolem seksu niektóre to synonim złego gustu połączony z urodą godną koszmaru sennego.

Gość błondynka a a jakie masz tipsy
i poza cipka cos jeszcze posiadasz? znam naturalne blondynki wszystkie głupie co do jednej

Gość intryga szyta grubymi nićmi
Czarne włosy jak atrament :) :classic_cool:

Bo po to są farby do włosów!!! Nie koniecznie musimy żyć z takimi włosami z jakimi sie urodziliśmy czy jakie nam bozia dała :O Jestem brunetką a miałam juz włosy rude, blond, czerwone, brązowe nawet różowe. I co zabroni mi ktoś tego?? Nie!!! Po to sa farby do włosów bym mogła eksperymentować jak MI się żywnie podoba :D A smęcenie blondynki ze to jest przecież jej kolor włosów jest ...hmmm... Pozwij firmy produkujące farby :P a poza tym co ma ilość melaniny w organizmie do inteligencji?? :O to co powiecie o albinosach w tym wypadku??

to sobie żyj nie patrząc na fałsz na głowie skoro bo ci to tak przeszkadzało:) Ja sobie żyje z farbowanymi włosami,wcale mi to nie przeszkadza a tobie nic do tego, i nic mi nie zrobisz za to że mam \"twój\" kolor włosów a nie powinnam :D życie bywa okrutne nieprawdaż?? :D

Gość powiem tak o kobietach
Kobiety nie kłamią one jedynie trochę inaczej postrzegają słowo prawda :) jest prawie cała prawda trochę prawda i nie prawda w kobiecym słowniku :D

Gość gość
Ja tu właśnie szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania egzystencjalne, a jakieś c**y dywagują nad p*********m kolorem włosów, jakby to miało JAKIEKOLWIEK znaczenie. Od g****a odróżnia was jedynie to, że żrecie, oddychacie, rodzicie swoje kopie i stukacie w ekran telefonu.