Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eagle

Chyba jestem w ciąży

Polecane posty

Gość eagle
Ja już taka jestem, że zamiastr się cieszyć muszę szukać potwierdzenia i się zamartwiać. A niech tam, wytrzymam do jutra. Ten dzisiejszy test nie był w ogóle planowany, po prostu wyszłam wcześniej z pracy i nogi mnie same zaniosły do apteki. Chciałam robić po świętach, bo cały czas byłam przekonana, że @ przyjdzie. Ja teraz znikam, jadę na zakupy i od razu ruszę do apteki. Dzięki za odpowiedzi, karmelek myślę o Tobie ciepło i wierzę, że Tobie się uda :)

Gość magdaamama
eagle..na bank ciaza:) dbaj o siebie...i ciesz sie bo masz najpiekniejszy prezent na swieta:)

Gość eagle
Więc dzisiaj powtórzyłam rano test i wyszła widoczna, mocna krecha :) Położyłam dwa testy obok siebie i ta wczorajsza kreska jest baaaaardzo blada w porównaniu z dzisiejszą :) Jestem przeszczęśliwa! :) Teraz muszę o siebie dbać i odgonić wszystkie czarne myśli.

Gość magdaamama
eagle...gratulacje:) trzymam kciuki zeby teraz juz do konca bylo OK:)

Gość eagle
Nie dziękuję, żeby nie zapeszać :) Rozmawiałam rano z siostrą i mówiła, zebym się nie nakręcała, nie czytała żadnych rzeczy o poronieniach itd. mam spokojnie przeczekać święta i iść do lekarza. Biorę folik, jestem zdrowa, więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Zaszłam w ciążę, gdy odpuściłam sobie "starania" i zniechęciłam się do nich :) Więc to wszystko prawda, że trzeba wrzucić na luz i czekać na to, co ma nadejść.

Gość eagle
Jeszcze zauważyłam rano, że mam biały, lekko ciągnący się śluz. Jajniki jak mnie bolały, tak bolą nadal. Poza tym żadnych objawów nie mam, tylko spuchnięte palce i uczucie wypełnienia w brzuchu. Ale to pewnie i tak za wcześnie na jakieś poważne objawy. Temp rano miałam 37,2

Gość ciekawa szprotka
jak to jest z ta tem? ja dzisiaj tez mialam 37.2 a okresu spodziewam sie w poniedzialek moze we wtorek. Tez trafilismy z mezem w plodne dni i mam nadzieje ze nam sie uda. Powiedzcie mi jak ta tem mi spadnie do jakiego poziomu przed okresem to wiadomo na bank ze nie jestem w ciazy? Eagle a Ty kiedy zrobilas pierwszy raz test? w dzien spodziewanej miesiaczki czy wczesniej? jak mozesz to wklej to zdjecie z drugim testem zeby sie nam pochwalic :) i oczywiscie gratuluje !!!!

Gość magdaamama
jesli jestes w ciazy to nie powinna spasc....dobry objaw to tempka powyzej 37 stopni utrzymujaca sie w czasie kiedy ma przyjsc okres...

Gość ciekawa szprotka
dzieki za odp - mam nadzieje w takim razie ze mi sie tak utrzyma :)

Gość eagle
Ja wczoraj miałam temp większą niż dzisiaj rano, no ale test wszystko powiedział :) Teraz jestem u mamy, jak wrócę do siebie zrobię fotkę i wrzucę zdjęcie. Test robiłam wczoraj, czyli dzień po terminie spodziewanej miesiączki, miałam dostać w czwartek. Dzisiaj jest 3 dzień po terminie, kreska jest lekko bledsza niż ta obok, ale na pewno jest i to bardzo widoczna :)