Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siałababamak

Jak upiec biszkopt aby był równy?

Polecane posty

Gość lililililililili
ja wykladam blache papierkami po margarynie \"Kasia\"

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Chodzi mi o to czy jest jakiś sposób że po wyjęciu z piekarnika mimo iż ciut opadnie nie było dużej dziury w środku no i co z tymi bokami czy boki też wyłozyć papierem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lililililililili
Dziekuje i nawzajem,pozdrawiam cie serdecznie:-) mam nadzieje ze Ci sie uda

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maryllaa
mi własnie wyszedł super piękny biszkopt na tort :) ale zobaczymy, co będzie, jak ostygnie, dopiero co wyłączyłam piekarnik.... pozdrawiam piekące teraz Panie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maryllaa
czyli o co chodzi babo, o przepis?? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jacobs
do pieczenia biszkoptow nie powinno smarować się bokow,wtedy rowno urosnie i

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×