Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddaj i weź za darmo

oddaj i weź za darmo!

Polecane posty

Gość oddaj i weź za darmo

jeśli macie coś niepotrzebnego co możecie oddać innym lub same czegoś potrzebujecie to zapraszamy na www.za0.pl na tym portalu całkowicie za darmo oddajemy i dostajemy wszystko to co nam lub innym jest już niepotrzebne..ubranka po dzieciaczkach,coś co przy wiosennych porządkach okazało się zbędne a komuś jeszcze może posłużyć..kategorii jest wiele,są bardzo dobrze podzielone tamatycznie i kazdy coś tam dla siebie napewno znajdzie :)jest też czat gdzie "na żywo" można pogadać i nowe forum dyskusyjne na którym już teraz jest wiele fajnych tematów.. piszę to jako użytkowniczka portalu za0,weszłam tam i zakotwiczyłam na stałe ;)

Gość ktc70
No super pomysł i super temat, każdy z nas napewno znajdzie coś co mu jest niepotrzebne a komuś innemu może się przyda, więc jeżeli masz takie "COŚ " a masz na bank to zapraszam również na www.za0.pl. A może czegoś szukasz, wejdź, sprawdź może ktoś ma właśnie to czego szukasz do oddania.

Gość magda356
witam :) sama niedawno odkryłam ten portal i to całkiem przypadkowo a teraz żyć bez niego nie mogę a raczej bez moich czatowiczek -atmosfera cudowna ,zawsze pomogą i jest z kim pogadać o wszystkim i o niczym :) poza tym miło pomóc komuś kto akurat potrzebuje pomocy ,a my możemy mu ją dać i wiedzieć że chociaż na chwilkę sprawimy że sie uśmiechnie :) oraz miło otrzymać też pomoc od innych ...bo każdy w życiu ma takie dni że czasem ma wszystkiego dość ...a tutaj na www.za0.pl zawsze znajdziesz jakieś rozwiązanie :) naprawdę gorąco polecam i buziakuje wszystkie obecne i przyszłe ZaZerowiczki !!!!

Gość Anioleczek23
Ten portal to coś wspaniałego ;) Trafiłam tam przypadkiem i oddalam mu cale swoje serce ;) Poznałam najwspanialszych ludzi na świecie . Pozdrawiam i calujeobecna i przyszle zazeroweczki :*

Gość vicka
Oby Wam się na za0 nie zrobił taki bu....łagan jak na Gratach z chaty : http://gratyzchaty.pl/viewtopic2.php?t=51804 Administracja dała ciala faworyzujac jedną użytkowniczke i maja teraz chwilowa (?)rozsypkę :-)Oby Wam się na za0 nie zrobił taki bu....łagan jak na Gratach z chaty : http://gratyzchaty.pl/viewtopic2.php?t=51804 Administracja dała ciala faworyzujac jedną użytkowniczke i maja teraz chwilowa (?)rozsypkę :-)

Gość Krotochwila
Fajne strony, fajna idea, ale widzę, że na forum za0 powielacie pomysły z gratówzchaty...

Gość beatka.post
A co w tym złego ze na za0.pl powiela się pomysły z gratów, darmobrania itp? skoro wszystko to służy dobrej sprawie i o jakiej konkurencji mówicie?!! co za różnica czy oddacie cos komuś na 0.pl czy na gratach i zarzekacie się że zostaniecie z gratami na zawsze i nie przejdziecie do "konkurencji" ? myślę że potrzebującym jest wszystko jedno z jakiego żródła dostaną pomoc, chyba że źle myślę...? Jestem użytkownikiem za0.pl,lecz nie zamierzam go promować ponad inne portale, uważam za słuszne reklamowanie każdego serwisu powstałego z chęci pomagania, świetnie ze dowiedziałam się też o innych portalach tego typu, chętnie wesprę każdy. Widzę że macie nierozwiązaną jakąś nieprzyjemną sprawę... czytam to wszystko lecz nie rozumiem dlaczego ludzie zdecydowali się opuścić portal i zaprzestać pomagania przez (jeśli dobrze rozumiem) -jedną tylko osobę. Być może jest to bardziej skomplikowane niz mi się wydaje, ale chyba nawet nie chcę wiedzieć więcej. Każdy ma swój rozum i każdy ze swojego postępowania zostanie rozliczony- nie przez użytkowników i nie przez adminów... Zachęcam wszystkich pomagających jak i wszystkich potrzebujących do odwiedzania wszystkich portali oraz pomagania w jakimkolwiek stopniu w jakikolwiek sposób. Pozdrawiam!

Gość Andzia.
Witam:) jestem jedną z osób które opóściły graty z chaty,chodź włożyłam w ten portal serce ale widzę że ludzie znaleźliście sobie pożywkę do plotek:( dajcie już spokój z tą sprawą było,mineło każdy wyniózł z tego jakąś lekcję życia nie ma ludzi nieomylnych każdy ma jakieś wady,ale najważniejsze żeby uczył się na swoich błędach i potrafił je w życiu naprawiać :) co z tego ze to co już jest na gratach jest przenoszone na inne portale min.za0 czy inny są to powstające nowe portale i tu przyznam racje przedmówczyni nie ważne gdzie,nie ważne z kim ale róbmy to co jest ideą tych portali dzielmy sie tym co mamy z potrzebującymi :) a na zakończenie życzę wszystkim wspaniałych Swiąt Wielkanocnych i pamiętajcie jest to najlepsza chwila na pojednanie i wybaczanie :)

Gość ulalap
Ja również bardzo chwalę portal za0. Jak go odkryłam to już nie mogę i nie chcę się z nim rozstać. Spotkałam tam wspaniałych ludzi, którym ja mogę pomóc, jak i oni pomagają mnie. Dużo rozmawiamy na wszystkie tematy. Jak ktoś ma jakiś problem, wszyscy z całych sił starają się pomóc, czy materialnie, jeśli jest taka potrzeba, czy też dając wsparcie, które również jest każdemu bardzo potrzebne. Nie rozumiem jednej sprawy. Dlaczego byli i obecni użytkownicy gratów ciągle atakują nasz portal. My nie wtrącamy się do waszych spraw. Uważam, że te dwa portale doskonale mogą funkcjonować obok siebie. Działanie jednego nie zakłóca działalności drugiego. A że sposób rozpromowania portali jest taki sam albo podobny? To co z tego. Z dobrych pomysłów trzeba korzystać, nieważne kto jest autorem, chyba że macie prawa autorskie do w/w.

Gość Ania :)
Oddam za darmo laptopa firmy toshiba :) trzeba tylko pokryc koszty przesylki :) gg 9145107 :)

Gość Mamuśka.Sc.
Przyjmę sztuczną biżuterie zepsutą lub po prostu nie potrzebną. Przerabiam ją na nową:)