Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona_gandzia

Mój mąż jest punkiem

Polecane posty

Gość zielona_gandzia

wygląda,jak wygląda-nawet mi sie to podoba,ma swoje poglądy,ok tez mam podobne. Ale nie chce pracować-ja pracuję-chociaz tez mi sie nie chce Nie mamy dzieci jak na razie i nie zamierzamy miec przez najbliższe 3 lata. Robi na wózkach już 3 miesiące i nie może wytrzymać. Jak mu wytłumaczyć,że życie we dwoje to nie tylko ideologia? Pomózcie dziewczyny!

Gość jeremy kyle
"Ale nie chce pracować-ja pracuję-chociaz tez mi sie nie chce" - A jesc ci sie chce ? a ubran potrzebujesz ? Rany ludzie, co za lenistwo !!!!!!! Mnie tez sie wiele rzeczy nie chce ale nie wyobrazam sobie nie pracowac - wtedy zycie jest puste, czlowiek jest otepiony, nie ma kontaktu z udzmi, nie rozwija sie !!! A ty masz nieodpowiedzialnego meza ! I najlepiej go zmnien na inny model. Ja tez jak bylam mloda to bawilam sie w punkowanie to samo moj partner - ale kolej rzeczy jest taka ze sie z tego wyrasta a idealy w ktore wierzylam sa teraz dla mnie smieszne !

Gość nie zaslaniaj
pukowania lenistwem . W mlodości znalam wielu puków , wszyscy dzis pracuja . Taka kolej rzeczy . Masz to na co sie godzisz

Gość punk never not dead

Gość Zielona_gandzia
Ideały ideałami. Szanuje go za to,że ma swoje zdanie,nie dąży do majątku,kasy itd. Bo to nie jest zyciowym priorytetem. Chodzi o to ,żeby olewać tych,którzy ci wmawiają,że materializm jest dobry Nie mam potrzeb.Wystarczy,żeby starczyło na życie ,czynsz,prąd. Tylko,żeby on to zrozumiał,że samo wyrzeczenie się pracy nie wywoła anarchi... Grunt to żyć po swojemu,nie według schematu,tylko ,przeżyć,nie łącząć się z systemem. pozdro:)

Gość jeremy kyle
zycie, czynsz, prad to nie sa potrzeby ???

Gość Zielona_gandzia
zycie, czynsz, prad to nie sa potrzeby ??? Podstawowe. Zero Autka,Kredytu,Wakacji zagranicznych,telewizora.

Gość jeszce nie oczyszczona
ha ha ha , ile macie lat

Gość jeremy kyle
ale beznadziejne i puste zycie ! Podstawowe potrzeby = podstawowy mozg . Wiesz o tym, ze podroze ksztalca o tym ze nie wszystko w telewizji to gowno - wiesz, ze niektore programy ucza ? twoje podstawowe zycie jest beznadziejne i rownoczesnie zaprzeczasz rozwojowi czlowieka oraz podstawowym prawa.

Gość eeehhhhhhh...
Juliuszek ;* :*:*

Gość to znajdz sobie skina

BUHAHAHAHA, ten facet to zwykły leń i nierób, i jeszcze zasłania się jakąś idiotyczną filozofią :D ciekawe, jakoś to, ze Ty pracujesz już mu nie przeszkadza? bo dzięki Tobie on ma jedzenie, mieszkanie, a sam może bumelować. może zrób mu taki numer - powiedz, że imponują Ci jego zasady, Ty też nie potrzebujesz żadnych pieniędzy, więc TEŻ ZWALNIASZ SIĘ Z PRACY - ciekawe, jak zareaguje :D :D :D :D :D

Gość kotka222
moj facet tez jest punkiem i tez jest takim leniem nie chce mu sie pracowac, tylko by siedzial w domu spal i zbijal baki.