Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Busia 19

Mam 19 lat i zaden facet mnie nie chce - Mam dosc bycia samej - co robic ?

Polecane posty

Gość Busia 19

Od zawsze mialam zerowe powodzenie. Jestem dobra ale jako kolezanka od ktorej mozna sciagnac, wygadac sie, porozmawiac itd. Nawet na imprezy chetnie nie jestem zapraszana bo... nie pasuje tam:-( Mam siostre rok mlodsza - moje przeciwienstwo. Faceci uganiaja sie za nia a ona tylko przebiera. Na rodzinnych spotkaniach zawsze ona jest chwalona a nie ja, mimo ze ona skonczyla zawodowke i nie uczy sie dalej a ja jestem na pierwszym roku studiow i dobrze mi idzie :-( Wszedzie ten wyglad, dlaczego tak jest ? Ja mam dosyc bycia ta gorsza, samotna, wysmiewana przez facetow, olewana :-( Zamieszcze tu zdjecie - moze cos mi poradzicie co moge zrobic z soba http://img152.imageshack.us/my.php?image=tucznik.jpg Prosze pomozcie bo dosyc mam wegetacji:-( Chce kochac i byc kochana, porzadana, chce by faceci za mna ogladali sie, by flirtowali, podrywali a nie traktowali jak powietrze :-(

Gość marne provo
1/10

Gość chareze fil
ha ha ha bardzo śmieszne boki zrywać

Gość maryllaa
no cóż... jesli to naprawdę twoje zdjęcie , to radzę ci schudnąć. bo jestes sporo za duża jak na taką młodą dziewczynę - wybacz, ale jestem szczera. a poza tym, masz dość bycia samej?? masz dopiero 19 lat!! ja - mimo że zawsze byłam szczupła i wcale nie brzydka (ale modelka laleczka też nie), to pierwszego chłopaka miałam w wieku 21 lat całowałam się mając 19). a pierwszy prawdziwy związek, to jak miałam 23 = teraz jestemy małżeństwem. jak widac, masz czas.... :)

Gość parampam
po pierwsze - schudnij. zapisz sie na basen, wiosna wiec wjmij rolki i rower, zmień odzywianie po drugiej - zamiast okularów szkła konkatowe po trzecie - ZMIEŃ FRYZURE, bo jest strasznie babcina:O po czwarte - zacznij sie malowac, chociaz delikatnie wyglad moze i nie jest najwazniejszy, ale jest wazny. a ty, bez obrazy, wygladasz jak babcia bez zmarszczek:O popracuj nad soba, a bedzie dobrze

dobra dieta a co z atym idzie seksowniejsze ciuszki,fajny makijaż i będzie dobrze:) no a pozatym 19 lat to bardzo mało, zreszta są faceci którzy naprawde nie aptrzą na wygląd tylko trzeba na nich trafić.okulary moga zostać,niektórzy to lubią:) powodzenia:)

Gość Busia 19
Wiecie co, czuje sie podle :-( Jak mozecie mowic ze to prowokacja ? Nie zrozumiecie nigdy nikogo kto ma takie zycie jak ja :-( Codziennie kladac sie spac mam nadzieje aby sie nie obudzic :-( Ile mozna byc gorsza, ile mozna zniesc upokorzen zwiazanych z moim wygladem ? Mowicie schudnac, ok, latwo sie mowi a trudno robi :-( Jem malo, o wiele mniej niz moja siostra a ona jest o polowe szczuplejsza ode mnie :-( We wszystkim ma lepiej a ja ciagke pod gorke :-( Poza tym mam chora tarczyce i co bym nie robila to i tak nie chudne a tyje :-( Zaraz uslysze pewnie ze wpieprzam ile wlezie ? No prosze, piszcie, ulzycje sobie :-o Tylko szpilki potraficie wbic a nie pomoc :-(

Gość Busia 19
Nazwalam sie tucznik bo to jest efekt frustracji :-( Caly czas jestem gorsza, brzydsza, moja siostra czerpie z zycia ile wlezie a ja wegetuje:-o I przez co to ? Przez glupi wyglad ktory nie zalezy ode mnie :-( Czuje sie jak tucznik :-(

Busia, jesli masz problemy z niedoczynnoscia tarczycy, zacznij sie leczyc! Poza tym, zdaje mi sie, ze masz wcale niemala depresje- tez moze miec cos z ta slaba tarczyca wspólnego. Byc moze, pare wizyt u psychoterapeuty? I nie wbijam ci tu szpilek, tylko pomóc sie staram 🖐️

Gość Busia 19
http://img25.imageshack.us/my.php?image=aaaahqs.jpg tu macie inne zdjecie z innej perspektywy, mysle ze lepiej na nim wyszlam ale i tak niestety czuje sie gorsza :-( schudnac - latwo mowic a jak ma to zrobic ktos kto jest chory a poza tym genetycznie obciazony ? Zapuscic wlosy ? czy ja wiem czy to pomoze ? szkiel kontaktowych nosic nie moge bo jestem na nie uczulona - juz probowalam :-( i co poczac ?

Gość Busia 19
Moje dzisiejsze menu: sniadanie: 2 kromki chleba razowego z serkiem topionym i do tego szklanka odtluszczonego mleka drugie sniadanie - jogurt owocowy bez cukru obiad gotowana ryba z ryzem i surowka - mizeria Nie sadze abym jadla za wiele a mimo to tyje :-(

zeby byc atrakcyjną nie trzeba byc szczupłą...jesli nie mozesz nosis soczewek zaiwestuj we fajne modne oprawki....ja tez nosze okulary i je uwielbiam...nawet lepiej wyglądam w okularach niz bez...nigdy nie chciałam sioczewek...dobrze dobrane oprawki działają cuda!...co do fryury to tez ją zmień...i niekoniecznie na dłuzszą...wydaje mi sie ze w któtkich włosach mozesz wyglądac ciekawiej,bardziej interesująco...

aha no i jakies fajne ciuchy...tylko zadne obciślaki....fajne tuniczki sobie kup..

Busia- TARCZYCA!!!- lecz koniecznie, po co sie meczyc z niedoczynnosci??? Okulary tez twarzowe istnieja ;-) Trzymam kciuki...

Gość Busia 19
Na jakies extra ciuchy nie stac mnie bo moi rodzice nie sa majetni a ja nie pracuje bo studiuje dziennie. To samo z fryzjerem i makijazem - za co ? Ubieram sie tak jak mnie stac :-( Do pracy tez ciezko bdzie mi sie przyjac nie majac ciala modelki :-o Co mi po wyksztalceniu jak jestem brzydka :-( Moja siostra spotyka sie z facetem ktory jest dyrektorem sprzedazy w duzej firmie i wszystko ma na wyciagniecie dloni bo on jej kupuje :-o A ja ? Nie chce czuc sie jak smiec :-(

Gość Sexy Flexy BOY
Ej ja to bym chcial poznac twoja siorke ale na pewno NIE Ciebie...sciemniasz ze masz fajna siostre bo jak taka okropna jestes to jak ona ladna? Masz gruby tlusty ryj, rownie tluste wlosy, pingle jak denka od butelek i krzywy ryj. Rzeczywiscie jestes gorsza. Zdychaj !

poszukaj troche po slepach...na Allegro...mozna niedrogo dostac duze rzeczy...no ale wiadomo nic za darmo nie ma...no a fryzjer tez majątku nie kosztuje...

Gość no bez przesady
fajne ciuchy nawet w ciucholandzie za grosze można kupić. Makijaż? Poszperaj w internecie. A w łosy najpierw zapuść, a potem to wizyta u fryzjera kosztuje max. 20 zł (wycieniowanie czy coś). Nie trzeba dużo kasy.

Gość Sexy Flexy BOY
co wy tam glupie pierdolicie :D ... przeciez takie kaszaloty nikomu sie nie podobaja, zaden z moch kumpli by na nia nawet nie splunal, niezly obciach sie z taka bardacha pokazac :D

Gość Batman z Porąba
Nawet jak to zrobi to dalej bedzie gruba i bedzie obrzydliwa

Gość bbbbbuhahaaaaaaaaaaaaa
jak pojebany musi być chłoptaś, który sam siebie nazywa "sexy boy"? :D nara złamasku

Gość kafalara
OoMG !! kobieto zadbaj o siebie! teraz liczy się umysł, ale wygląd też ma znaczenie ;/ ja też nie mam nikogo, ale jakoś wyglądam (jestem szcvzupła, mam dłuższe blond włosy, zadbaną cerę i wogóle!) popracuj nad fryzurką, skóra, wagą a bedzie dobrze ;)

a jeśli chodzi o pracę to co za problem pracować w weekendy? znajdziesz pracę, mogę Ci to zagwarantować :) chociażby w fabryce jakiejś, gdzie jedyną wymaganą rzeczą jest status studenta. Coż za problem poszukać.. no i nowych ludzi poznasz. poza tym: jak możesz tak zazdrościć swojej siostrze? zazdrość to straszna rzecz. Mówisz o niej jak o jakimś wrogu, którego kompletnie nie szanujesz. Najchętniej byś jej oczy wydłubała... żal.

Gość Szczere do bólu
Jestes strasznie brzydka. Pierwsza fotka- paskudna. Nie masz prawa chciec nic od chlopakow, chyba ze jeszcze brzydzysz od Ciebie. Masz zdjecie siostry? Chcemy ja zobaczyc czy taka ladna jak mowisz

a mi sie wydaje ze w króciutkiej fryzurce bedzie wygladała lepiej...optycznie bedzie miała szczuplejszą twarz....przy dłuzszych włosach,okalających twarz będzie ię wydawać ''bardziej okrągła''

Gość Szczere do bólu
No dokladnie, jak jakas sie urodzi pasztetem to i jako pasztet umrze. To jest sytuacja beznadziejna.