Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ika22222

Jak nie utyc biorac tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość Ika22222

Biore 2 tyg, caly czas jestem glodna i wpadam w paranoje ze tyje, czy jest jakis sposob by zmniejszyc laknienie biorac tabletki anty

biorę tabsy ponad 3 lata , nie przytyłam ani kilograma ,,,,, w pierwszych 3 op. moze zatrzymywac się wodaw organizmie , wtedy ma się uczucie tycia ....ale z czasem wszystko mija :) jakie tabsy bierzesz ???

Gość Ika22222
Dostalam Syndi - 35, ogolnie nie stosuje tabletek jako antykoncepcji niestety teraz lekarz zapisal mi je z innych powodow, no strasznie mnie to denerwuje bo musze je brac a wyraznie widze jak zwieksza mi sie laknienie, boje sie ze strasznie utyje, zwlaszcza ze dopiero co zdarzylo mi sie zrzucic kg, czy rozwiazaniem jest picie duzo wody?

Gość Spokojna1
Tablety zaburzaja gospodarke hormonalna, tak wiec to normalne ze wpplywaja na laknienie. Tak jak podczas ciazy. Ech, jak to jest powiedzcie dzieczyny ze zrecie wszsytko co wam jakis doktor przepisze a nie znacie nawet podstaw jaki wplyw moga miec tabsy? Wszystko co chemiczne ma wplyw a w niektorych przypadkach moze byc wrecz szkodliwe, tak jak kazda inna tabletka w zasadzie.