Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pytalska

odstawienie tabletek anty

Polecane posty

Gość taka jedna pytalska

witam, slyszalam ze po odstawieniu tabletek anty, mozna 3 miesiace nie dostac okresu. ja wzielam tylko 2 tabletki, bo okazalo sie ze mi nie sluza. orientuje sie ktoras z Was jak to jest, czy mam sie normalnie spodziewac okresu? z gory dziekuje i pozdrawiam:)

Gość a jak się dowiedziałaś
a skąd wiesz, że nie służą? żeby to stwierdzić, trzeba brać przynajmniej 3 miesiące! dwie tabletki to też hormony, mogą ci trochę rozregulować cykl, okres dostaniesz wcześniej, albo się spóźni z 2 tyg. tego nikt nie przewidzi to nie prawda, że po odstawieniu anty czeka się 3 miesiące na okres, ja co 3 lata robię kilka miesięcy przerwy i nie mam żadnych problemów z okresem, bo mam dobrze dobrane tabletki, okres zawsze w terminie :)

Gość joojojojjjj
po 2 tabletach wiesz że ci niesłuża?? to po co sobie rozlegulowywałaś cały organizm.. teraz okres możesz mięc w terminie, przed terminem nawet albo po albo długo po - sie okaże

ho ho ho ale sie nabrałaś tych tabletek Dziewczyno tylko sobie rozregulujesz cylkl miesiączkowy i tyle a ze 3 miesiące sie nie dostaje po odstawieniu to pierwsze słysze. Ja jak brałam tabletki anty to po ich odstawieniu dostałam okres normalnie