Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

mam taki głupi problem dotyczący sygnału... pomóżcie

Polecane posty

:O w teleekspresie mówiono o tym że za pół roku przechodzimy na sygnał cyfrowy dotyczy to płaskoekranowych telewizorów :classic_cool: w zwiazku z tym iż coraz gorzej słyszę gdyż jestem leciwą starszą panią niedosłyszałam co mają mieć te telewizory :( coś jak EMPEG 4 lub EMPEG 2 chciałabym sobie sprawdzić w instrukcji czy aby posiada TO mój panasonicz ;) bo jak nie to trzeba będzie kupić przystawkę za kilkaset zł :O

Gość nie przejmuj się tym

Gość Czarne Diabełe
Mpg4 ale i tak nie masz , za to zapewne masz satelitę więc możesz spać spokojnie . :classic_cool:

Gość Czarne Diabełe
Oj Luśka taka ładna babka nie powinna sobie tym głowy zaprzątać a jak masz kablówkę to najprawdopodobniej masz lub będziesz miała dekoder cyfrowy z HDMI.

Gość Czarne Diabełe
Twój TV nie wspiera nawet MPEG-2 chodzi o DVB-T jest to telewizja cyfrowa naziemna u nas docelowo ma być DVB-T kodowane w mpeg - 4 . Mieszkasz w Warszawie a tam jeszcze do niedawna nadawany był sygnał pilotażowy z PKiN gdzie Polsat Sport i TVN szły w mpeg 4 z tego co pamiętam . Można kupić sobie na "próbę " taki badziewny tuner do komputera za 50zł na USB.

Możesz spać spokojnie jak masz kablówkę. Pozatym i tak nadal będzie nadawany sygnał analogowy. DVB to tylko alternatywa dla mobilnych urządzeń przenośnych.

Gość Czarne Diabełe
jaka znów alternatywa :) DVB-T oferuje wiele wiele więcej możliwości np kodowanie i przymus płacenia abonamentu za TV :O

Gość CBA i chooy
Podobno abonament ma być zniesiony. Chyba, że znów się połaszczą na kasę :O

Gość Czarne Diabełe
takie "zalety" ma TV cyfrowa a co będzie to będzie może będzie dźwięk przestrzenny a może coś innego . Mogę też powiedzieć że daje więcej możliwości emisyjnych np nadawanie kilku wersji językowych bądź więcej programów w tym samym kanale kosztem jakości itd itd cuda niewidy :D . Może w 2012 nastąpi też koniec świata :) hahah

Gość bioootu
a jeśli ja mam zwykłą antenę naziemną i 10letni telewizor?

Gość Czarne Diabełe
chodzi na zwykłej antenie a jeśli były "przymus" cyfryzacji to będzie stosowny dekoder za 94zł brutto .

Gość Czarne Diabełe
spoko czego się nie robi dla kobiety o czterech półdupkach :classic_cool:

Gość Czarne Diabełe
:classic_cool: