Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 10, 2009 :O w teleekspresie mówiono o tym że za pół roku przechodzimy na sygnał cyfrowy dotyczy to płaskoekranowych telewizorów w zwiazku z tym iż coraz gorzej słyszę gdyż jestem leciwą starszą panią niedosłyszałam co mają mieć te telewizory :( coś jak EMPEG 4 lub EMPEG 2 chciałabym sobie sprawdzić w instrukcji czy aby posiada TO mój panasonicz ;) bo jak nie to trzeba będzie kupić przystawkę za kilkaset zł :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie przejmuj się tym Napisano Kwiecień 10, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 10, 2009 dzięki za pomoc jestem ukontentowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarne Diabełe Napisano Kwiecień 10, 2009 Mpg4 ale i tak nie masz , za to zapewne masz satelitę więc możesz spać spokojnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 10, 2009 nie mam satelity mam kablówkę aster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 10, 2009 mam ten http://manager.money.pl/hitech/telewizory/panasonic;tx-26le7p;viera;telewizor;lcd,telewizor,5657.html nie widzę tego mpg :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 10, 2009 up :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarne Diabełe Napisano Kwiecień 10, 2009 Oj Luśka taka ładna babka nie powinna sobie tym głowy zaprzątać a jak masz kablówkę to najprawdopodobniej masz lub będziesz miała dekoder cyfrowy z HDMI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarne Diabełe Napisano Kwiecień 10, 2009 Twój TV nie wspiera nawet MPEG-2 chodzi o DVB-T jest to telewizja cyfrowa naziemna u nas docelowo ma być DVB-T kodowane w mpeg - 4 . Mieszkasz w Warszawie a tam jeszcze do niedawna nadawany był sygnał pilotażowy z PKiN gdzie Polsat Sport i TVN szły w mpeg 4 z tego co pamiętam . Można kupić sobie na "próbę " taki badziewny tuner do komputera za 50zł na USB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
--.v.-- 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 Możesz spać spokojnie jak masz kablówkę. Pozatym i tak nadal będzie nadawany sygnał analogowy. DVB to tylko alternatywa dla mobilnych urządzeń przenośnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarne Diabełe Napisano Kwiecień 10, 2009 jaka znów alternatywa :) DVB-T oferuje wiele wiele więcej możliwości np kodowanie i przymus płacenia abonamentu za TV :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CBA i chooy Napisano Kwiecień 10, 2009 Podobno abonament ma być zniesiony. Chyba, że znów się połaszczą na kasę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarne Diabełe Napisano Kwiecień 10, 2009 takie "zalety" ma TV cyfrowa a co będzie to będzie może będzie dźwięk przestrzenny a może coś innego . Mogę też powiedzieć że daje więcej możliwości emisyjnych np nadawanie kilku wersji językowych bądź więcej programów w tym samym kanale kosztem jakości itd itd cuda niewidy :D . Może w 2012 nastąpi też koniec świata :) hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bioootu Napisano Kwiecień 10, 2009 a jeśli ja mam zwykłą antenę naziemną i 10letni telewizor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarne Diabełe Napisano Kwiecień 10, 2009 chodzi na zwykłej antenie a jeśli były "przymus" cyfryzacji to będzie stosowny dekoder za 94zł brutto . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 dziękuję za wyjaśnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarne Diabełe Napisano Kwiecień 11, 2009 spoko czego się nie robi dla kobiety o czterech półdupkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 11, 2009 :D a już o nich zapomniałam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarne Diabełe Napisano Kwiecień 11, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach